Що таке фітнес-тур?

Що таке фітнес-тур?

25.06.20 16:13 48 875

Фітнес-тур — це новий вид відпочинку, який поєднує пляж, екскурсії по незвичайних і цікавих місцях, інтенсивні тренування та тематичні заняття. Для участі в турі набирається група з 15-20 учасників під керівництвом одного або декількох досвідчених тренерів і профільних фахівців: психологів, дієтологів і спортивних лікарів. На відміну від звичайних туристичних поїздок, фітнес-тур орієнтований на розвиток фізичних і духовних якостей, а не на огляд визначних пам'яток і байдикування. До речі, якщо ви з Києва, то замовити фітнес-тур ви можете на сайті https://fitness-tour.kiev.ua. Ну а далі, ми детальніше розглянемо що собою представляє такий відпочинок.

Відпочинок для усвідомлених

Учасник фітнес-туру — людина, що бажає розширити горизонти свідомості та познайомитися з близькими по духу людьми. Програми, як правило, поділяються за рівнем складності, тому фізична підготовка не має значення, кожен отримає адекватне навантаження: досвідчені спортсмени — жорсткий кросфіт, а новачки — сеанс йогатерапіі.

Звичайний вік фітнес-туристів - 28 років і старше, але іноді приходять цілі компанії двадцятирічних хлопців. Якщо хтось бере з собою дітей, адміністратори туру доглянуть за ними під час занять.

Учасники набувають нові навички, стають сильнішими, витривалішими, знаходять життєве призначення. Водночас формат подорожі-тренування накладає обмеження на здоров'я учасників. Заняття йогою можуть вирішити деякі проблеми зі спиною та внутрішніми органами, але якщо у вас розігрався радикуліт або загострилося хронічне захворювання, краще звернутися до лікарів.

Фітнес-тур: що він собою представляє?

Фітнес-тур поєднує в собі:

  • Інтенсивні тренування. У програму обов'язково входять тренування: пробіжки, бодіфлекс, стретчинг, йога та багато іншого, наприклад, танці в стилі гоу-гоу або товариські матчі з пляжного футболу та волейболу. Фітнес-тури проходять в екзотичних місцях з багатою природою. Це дозволяє займатися рано вранці на березі океану або пізно вночі на галявині в тропічному лісі, замість традиційного кардіо тренування піднятися на вершину гори, а замість відпочинку провести сеанс медитації або йога-нідра. Тренування сплановані з урахуванням рівномірного навантаження всіх груп м'язів, чергування відпочинку і роботи, тому м'язова радість на кожен день забезпечена.
  • Здорове харчування. Багато фітнес-туристів прагнуть позбутися зайвої ваги. Але схуднути та навіть просто поліпшити фізичну форму неможливо без збалансованого раціону харчування, тому кожну групу супроводжує дієтолог-нутриціоніст. Він знає, які речовини позбавляють від тяги до солодкого, а які підвищують витривалість. В його арсеналі є декілька інноваційних програм схуднення, і кожен турист отримує раціон харчування, адаптований спеціально для його завдань. Багато зелені, свіжих фруктів і овочів дають всі необхідні вітаміни та енергію для тренувань, насичують без відчуття тяжкості в шлунку.
  • Спілкування з однодумцями. Йти до мети легше, якщо поруч люди, які поділяють твої переконання та підтримують в складних ситуаціях. Фітнес-тур — ідеальне місце для спілкування з близькими по духу людьми. Незнайома обстановка, чужа країна і загальні цінності створюють умови для знайомства, обміну ідеями, думками, знаннями.
  • Ефект групового поля. Досвідчені практики йоги, можливо, чули про особливий ефект групового поля. Він проявляється в тому, що деякі складні асани можуть не виходити, коли ти займаєшся один, але з легкістю вдаються під час групового тренування. Езотерично налаштовані йоги пояснюють це тим, що група практиків, об'єднана енергетичним полем тренера, підживлює один одного, підсилюючи тренувальні навички. Якщо використовувати більш реалістичний погляд на речі та не придумувати складних пояснень для простих причин, ефект групового поля полягає в тому, що на тренуваннях згуртованої групи сильні тягнуться за тренером, слабкі прагнуть наслідувати сильних, а тренер поправляє помилки. В результаті всі учасники групи розвиваються, вдосконалюють навички та стають більш вправними та сильними.
  • Перезавантаження. Фітнес-тур — це захоплива пригода в пошуку себе, свого справжнього призначення. Формат подорожі-тренування дозволяє по-справжньому перезавантажитися, оскільки людина потрапляє в незвичну, хоча й комфортну обстановку. У цьому учасникам туру допомагають психологи, спеціалізація яких — це особистісний ріст і самопізнання. Вони делікатно супроводжують туристів на всіх етапах, допомагають вийти із зони комфорту та усвідомити свою справжню сутність.
  • Комфорт і безпеку. Щоб вийти із зони комфорту, не обов'язково жити в печері, спати на голому камінні та запивати сухарі водою зі струмка. Досить помістити людину в незвичне для неї середовище і дати посильне, але інтенсивне навантаження. Система «все включено» дозволяє зосередитися на поставленій меті та не відволікатися на побутові дрібниці. Учасників туру проводжають і зустрічають, розселяють в зручних номерах, харчування повністю організоване від основних прийомів їжі до перекусів. Куратори вирішують всі питання, що виникаючі. Особлива увага приділяється безпеці, тому вибираються тихі курортні країни зі спокійною обстановкою і доброзичливим ставленням до туристів. Навколо готелів немає отруйних змій або небезпечних хижаків, а лікарі готові надати необхідну медичну допомогу. Плюс всі учасники фітнес-турів застраховані від нещасних випадків.

Висновки

Фітнес-тур підходить тим, хто хоче поліпшити фізичну форму, краще пізнати себе, знайти друзів і однодумців, а також з користю та комфортом провести час в кращих курортних країнах. Ви будете правильно і смачно харчуватися, багато тренуватися, отримаєте безліч корисної інформації про своє тіло та свідомість. Ви наповнитесь енергією і, можливо, станете іншою людиною або зважитеся виконати давню мрію. А ще отримаєте безцінний досвід і море задоволення.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Белый гель-лак – это ...
Наступна новина: 286-1 УК Украины: Как ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Pozitiv4ik1 - 26.06.20

что-то в этом есть, безусловно

аватар країна
kazees - 26.06.20

Очень хорошая идея

аватар країна
Aisedor - 26.06.20

Очень хороший пост! Спасибо за проделанную работу!

аватар країна
MagZ66 - 26.06.20

Кожна стаття автора відмінна від попередньої. Висновок: читати автора :)

аватар країна
Deudim - 26.06.20

Відмінний матеріал. Спасибі і пишіть ще, тільки картнок замало!

аватар країна
u4enik - 26.06.20

реальна тема

аватар країна
Fatimel - 26.06.20

Завжди приємно читати розумних людей

аватар країна
Sanyabye - 26.06.20

відмінно викладаєте

аватар країна
A_Tebya_ebet - 26.06.20

Восхитительно..

аватар країна
festopan - 26.06.20

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.

аватар країна
onionshert - 26.06.20

тема реально стара

аватар країна
petrenko_oxana - 26.06.20

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
Silvarum11 - 26.06.20

реальна тема

аватар країна
LeStel - 26.06.20

Готов дискутировать по теме?

аватар країна
EtoOgrablenie - 26.06.20

Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.

аватар країна
Username745 - 26.06.20

підкупила щирість статті

аватар країна
suckylucky - 26.06.20

я вже писала про це в своєму блозі

аватар країна
Falisitator - 26.06.20

Побольше бы таких статей

аватар країна
Vspeed34 - 26.06.20

подробней пожалуйста

аватар країна
Dmitry998 - 26.06.20

просто афигенно!!!!))

аватар країна
pennyroyaltea9 - 26.06.20

Блог супер, побольше бы подобных!

аватар країна
ahahhahahahahahahahahahhahahaha - 26.06.20

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
InNier - 26.06.20

Супер-пупер!

аватар країна
solomoncolimb - 26.06.20

відмінна інфа

аватар країна
andreyops - 26.06.20

ДА СУПЕР!!!!!!!!!!!!

аватар країна
Zeka75 - 26.06.20

Дякую за цікавий матеріал!

аватар країна
zavodworker - 26.06.20

Знакомый стиль...

аватар країна
sirhermann - 26.06.20

отличный пример стоящего материала

аватар країна
Olplpo - 26.06.20

Так, досить цікава стаття.

аватар країна
Onlyyasha - 26.06.20

Це просто бомба !!!

аватар країна
u4enik - 26.06.20

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
meowmeow1337 - 26.06.20

Знакомый стиль...

аватар країна
liveenigmalive - 26.06.20

відмінна інфа

аватар країна
stodeny - 25.06.20

ну, нічо так ... в загальному.

аватар країна
ThomasS8 - 25.06.20

Каменти жгут! :-D

аватар країна
AirMonkey - 25.06.20

Велике спасибі!

аватар країна
Mr_Luck - 25.06.20

Статья интересная, но мне кажется, все это сказки, не более.

аватар країна
cutmarilyn - 25.06.20

Дуже хороший пост! Дякую за виконану роботу!

аватар країна
ilya1703 - 25.06.20

Привет! Предлагаю обмен постовыми с вашим блогом.

аватар країна
HeavyScience - 25.06.20

Прямо даже не верится

аватар країна
emili_7 - 25.06.20

Досить цікава і пізнавальна тема

аватар країна
Reggie_Ledoux - 25.06.20

Спасибо огромное!

аватар країна
Dmitry_Bolotov - 25.06.20

Завжди приємно читати розумних людей. Дякуємо!

аватар країна
Synthetic - 25.06.20

Это — здорово!

аватар країна
d0mini - 25.06.20

Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.

аватар країна
cyxoffperm - 25.06.20

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
ilya_mln - 25.06.20

ништяг, все правильно написано. Молодец!

аватар країна
sowl13 - 25.06.20

Да, довольно интересная статья.