Переваги iPad Pro перед ноутбуком

Переваги iPad Pro перед ноутбуком

26.06.20 15:57 1 798

Багато людей задаються питанням: "Чи зможе великий планшет замінити повноцінний комп'ютер?". Тім Кук вважає, що майбутнє за планшетами. Він уже висловився про те, що більшості людей повинно вистачати функціоналу iPad Pro без необхідності купувати ноутбук або комп'ютер для повсякденних завдань. Хтось інший може мати діаметрально протилежну точку зору. Звичайно, однозначний висновок зробити не вийде, все буде залежати від сценарію використання та особистих уподобань користувача. Однак, є ряд переваг iPad Pro, які просто не можна не визнати. Нумо їх розгляньмо. Ну а розповість нам про це співробітник сайту https://www.istore.ua/, на якому безпосередньо можна придбати даний гаджет в Україні.

7 причин купити собі iPad Pro:

  1. Пасивне охолодження. Планшети Apple позбавлені рухомих елементів охолодження. Таке рішення робить пристрій не тільки більш надійним, але й безшумним. iPad Pro не видасть ні найменшого звуку навіть при найбільшому навантаженні. Працювати в тиші приємніше, ніж слухати шум обертових кулерів. Інженерам 12-дюймового MacBook теж вдалося відмовитися від гучних вентиляторів, але це, скоріше, виняток із правил.
  2. Автономність. Планшети iPad завжди славилися своєю автономністю, і з кожним роком вони стають тоншими та комплектуються меншою батареєю, але при цьому зберігають колишні показники за часом роботи без підзарядки. Деякі моделі MacBook можуть зрівнятися з iPad Pro за цим показником, але загальна картина на ринку виглядає інакше. Далеко не кожен ноутбук зможе повний робочий день прожити без підключення до розетки.
  3. Слот для сім-карти. Хоча Apple, на відміну від виробників Android планшетів, не дозволяє використовувати iPad в якості телефону, роз'єм для сім-карти не є зайвим. Можна перетворити iPad Pro в автономну робочу станцію, підключившись до тарифного плану з інтернет пакетом. У переважній більшості ноутбуків для цього доведеться підключати зовнішні модеми або роздавати інтернет з iPhone.
  4. Продуктивність. Мобільна ОС разом з потужною начинкою iPad Pro забезпечують відмінну продуктивність гаджету.
  5. Компактність. Зрозуміло, планшет компактніший навіть за найтонший ноутбук і iPad Pro - не виняток. Конкуренцію йому складе лише той же MacBook 12". Навіть з підключеною Smart Keyboard або іншою клавіатурою великий планшет Apple дуже мобільний, його можна швидко перенести на інше місце або працювати, тримаючи в руках.
  6. Відмінна сумісність з iPhone. Як би не старалися програмісти Apple зблизити OS X та iOS, обмін даними між системами все одно не виглядає просто. Інша справа, коли обидва гаджети на iOS, адже є однакові додатки, купа способів передати щось з одного пристрою на інший, хмарна синхронізація даних і т. д. Все це знову говорить на користь iPad Pro.
  7. Ігрова складова. Ігрові можливості мобільної платформи набагато вищі, ніж у більшості ноутбуків. Звичайно, для Windows і навіть OS X є багато якісних ігрових шедеврів, але «потягнуть» їх далеко не всі компактні комп'ютери. З iPad Pro можна грати в усі ігри на платформі iOS, цьому сприяє великий сенсорний екран і можливість під'єднати ґеймпад. А тепер подумайте, наприклад, у що можна пограти на MacBook 12"?
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: 286-1 УК Украины: Как ...
Наступна новина: Как правильно выбрать халат?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
marrykill4 - 26.06.20

Дуже сподобалася ваша стаття