На Тернопіллі дорогу "Яблунів - Оришківці" ремонтують у рамках програми "Велике будівництво"

На Тернопіллі дорогу "Яблунів - Оришківці" ремонтують у рамках програми "Велике будівництво"

27.06.20 08:34 0 466
У рамках програми «Велике будівництво», ініційованої президентом України Володимиром Зеленським, триває поточний середній ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С 200401 Яблунів – Оришківці.

Як проводяться ремонтні роботи оглянув заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

«Ремонтні роботи на відрізку 1 км виконує підрядна організація «Техно-Буд-Центр». Уже проведено регенерацію конструктивних шарів існуючого дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», а також роботи з ліквідації розмивів. Виконано більшу частину земляних робіт для укріплення узбіч», - зазначив Ігор Гайдук.

Також він розповів, що підрядна організація завершує облаштування пандусів та асфальтобетонного покриття. Окрім цього найближчим часом там з'являться спеціальний майданчик для транспортних засобів й автобусна зупинка.

Додамо, що дорога проходить через села, де створений ботанічний заказник державного значення, а також знаходиться багато пам'яток архітектури. Нею забезпечують підвіз учнів до опорної школи та фельдшерсько-акушерського пункту.

Нагадуємо, також продовжуються ремонтні роботи на дорозі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече у напрямку до Чернівецької області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Постраждалі від вибуху в ...
Наступна новина: У Росії почалося ...

КОМЕНТАРІ