У Тернопільській облдержадміністрації нагородили активну молодь краю

У Тернопільській облдержадміністрації нагородили активну молодь краю

27.06.20 09:31 0 605
Напередодні Дня молоді у Тернопільській обласній державній адміністрації відзначили кращих представників молоді краю. Грамоти та подарунки вручив заступник голови ТОДА Віктор Устенко. Він привітав присутніх з прийдешнім святом і побажав реалізувати усі задумані проєкти й ініціативи.

За активну громадянську позицію, вірність ідеалам молодих українців, вагомий особистий внесок у розвиток державотворчих процесів та з нагоди Дня молоді нагородили 27 осіб з усіх районів області та міст обласного значення, лідерів молодіжних громадських організацій.

«Молодь – активна складова сучасного суспільства, перед якою відкриті великі можливості. У нас багато молодіжних організацій з якими дійсно хочеться співпрацювати. Тому обласна адміністрація готова підтримувати молодіжні ініціативи й проєкти, а також допомагати у їхній реалізації, адже користь від них неоціненна. молодь займає активну позицію і творить новітню історію України, її культуру. Саме у її руках майбутнє нашої держави», - наголосив Віктор Устенко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Росії за добу виявили ...

КОМЕНТАРІ