Щаслива старість у приватному пансіонаті «Тепло любих»

Щаслива старість у приватному пансіонаті «Тепло любих»

27.06.20 07:44 0 1850

Приватний будинок пристарілих «Тепло любих» - це професійний догляд, медична та психологічна допомога, цілодобова турбота про літніх людей. Співробітники пансіонату знають, як наповнити життя людей похилого віку яскравими фарбами, позитивом, незабутніми емоціями.

Програма проживання

Для літніх людей створені максимально комфортні умови. Постояльці розміщуються у затишних номерах сучасного заміського котеджу, оснащеного всім необхідним. Палати для інвалідів, осіб із важкими захворюваннями обладнані відповідною технікою, кнопкою виклику персоналу та медичними меблями. До території центру прилягає парк для прогулянок, з лавочками, алеями та альтанками.

У пансіонаті створені оптимальні умови для проведення якісного лікування, реабілітації пенсіонерів, які мають проблеми зі здоров'ям. Програма проживання включає в себе:

  • надання медичних послуг;
  • гігієнічний догляд;
  • лікарський нагляд;
  • допомога доглядальниць;
  • побутове обслуговування;
  • комплексне, оптимально збалансоване 5-разове харчування;
  • психологічні консультації.

Окрема увага приділяється питанням організації дозвілля. Літні люди спілкуються зі своїми однолітками, створюють групи за інтересами, займаються спортом, творчістю, читають, беруть участь у різних святах, культурних заходах.

Медична допомога літнім людям

Більшість літніх людей страждає рядом захворювань, що вимагають спостереження і грамотного лікування. Співробітники пансіонату надають спеціалізований догляд і медичну допомогу постояльцям, які мають такі проблеми зі здоров'ям:

  1. хвороба Паркінсона;
  2. цукровий діабет;
  3. гіпертонічна хвороба;
  4. стареча деменція;
  5. хвороба Альцгеймера;
  6. захворювання кардіологічного характеру.

У будинку для літніх людей можна також пройти призначений лікарем курс лікування, реабілітацію після перенесених травматичних ушкоджень, хірургічних втручань, інфарктів та інсультів. Регулярно проводяться медичні огляди, фізіотерапевтичні процедури, заняття лікувальною фізкультурою, дихальною гімнастикою. При необхідності для постояльців розробляється окреме дієтичне меню.

Стежать співробітники і за своєчасним прийомом ліків, виконанням різних лікарських приписів літньою людиною. Тому члени сім'ї можуть бути впевнені в безпеці свого родича. У хоспісі в Києві «Тепло любих» літні люди отримують не тільки лікування і догляд, а й щиру турботу, увагу, підтримку, можливість повноцінного спілкування. Доброзичливий персонал наповнює кожен день життя постояльців яскравими емоціями, новими враженнями.

Родичі можуть регулярно відвідувати свого близької людини, забирати його на вихідні чи свята додому, брати участь в урочистостях, культурних заходах, організованих персоналом пансіонату. Звернення в будинок для людей похилого віку - це турбота про щасливу та благополучну старість дорогої людини.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Поломки пневматической ...
Наступна новина: «Укрзалізниця» відновила ...

КОМЕНТАРІ