Як вибрати джинси для дівчинки?

Як вибрати джинси для дівчинки?

30.06.20 12:04 20 1171

Здавалося б, що може бути простіше. Прийшов в магазин, вибрав, купив. Джинси — це взагалі найдемократичніший і самий зручний одяг, який носять від малого до великого. Але не все так просто. Як часто можна бачити на вулицях дівчаток в джинсах, які вони краще б не надягали? Джинси погані? Фігурки у дівчаток не ті? Ні. Просто джинси підібрані неправильно.

Мами та бабусі роблять найпоширенішу помилку — купують джинси, які є найошатнішими та найдешевшими. Нумо розберімось, як же правильно вибрати джинси для дівчат, які б і сиділи чудово, і власниці подобалися, і по гаманцю не били.

5 головних правил по вибору джинсів для дівчаток

Мова піде про джинси для дівчаток старше 5 років. Зрозуміло, що малюкам одяг треба вибирати комфортний, який не викликає алергії, без прикрас (об'ємних аплікацій і т. п.), які можуть завдати травми або бути відірваними та проковтнутими.

Правило № 1: вибираємо джинси, з огляду на особливості фігури

Це головне правило, тому воно й очолює список. Здавалося б, очевидно. Але на практиці особливості фігури дівчинки, яка росте, часто не враховуються. «Так це ж модно!» - обеззброюючий аргумент дівчаток або мам. Модно не те, про що безапеляційно заявили глянцеві журнали, модно те, що вам пасує. Ці слова хочеться написати великими літерами.
Які джинси підходять далеко не всім і чому? До них відносяться:

  • Моделі з низькою посадкою. Занижений пояс візуально приземляються фігуру, робить ноги короткими, а тулуб довгим. Фігура стає диспропорційною. Повним дівчаткам такі моделі протипоказані. Вони тільки підкреслюють недоліки. Такі моделі підійдуть худеньким дівчаткам з довгими ногами. Це не означає, що Пампушка важко буде щось знайти для себе (про вибір штанів для них йдеться нижче). Просто джинси з низькою посадкою не для пишних форм. З такою моделлю треба бути архіобережною.
  • Сильно обтягуючі моделі. Це теж варіант для струнких. Думка, що вузький одяг зробить худим того, хто її носить, помилкова. Подібне краще ховати під подібним. Але й тут потрібне почуття міри. І пам'ятаємо, що обтягуючі джинси тільки для бездоганних струнких ніг.
  • Моделі широкого крою. Банани, кюлоти, бойфренди — це моделі широкого крою. У них зручно донезмоги. Але вони не підуть дівчаткам, у яких довгий тулуб і короткі ноги. Адже просторість таких моделей "ускладнює" фігуру того, хто їх надів, і візуально робить ноги короткими.

Правило № 2: обережніше з забарвленням і декором!

Мова йде не про кольорові джинси, а про різнокольорові, з багатим малюнком: квіти, геометричні фігури, абстракції й т. п. А також про джинси, прикрашені різноманітним декором і про рваних джинсах. Елементи та яскраві принти привертають увагу. Треба запитати себе — а не притягнуть всі ці прикраси увагу до того, що треба було б, навпаки, приховати? Якщо ні, то сміливо експериментуйте і з забарвленням, і з декором.

До речі, за допомогою забарвлення можна візуально виправити недоліки. Секрет простий — вертикальний малюнок (смужка або будь-який інший принт, що йде зверху вниз) візуально подовжує фігуру. Наприклад, вертикальна смужка на широких штанах-кюлотах «виправить» особливість моделі та витягне фігуру.

Правило № 3:не боїмося кольорових джинсів і штанів для дівчаток!

Мова йде про те, що не варто зупиняти свій вибір тільки на чорних, синіх і коричневих моделях. Слід урізноманітнити палітру джинсів для дівчинки. Від білих до... жовтих, шоколадних, гірчичних, винних, коралових, бірюзових, кольору манго, кольору фуксії, кольору перцю і так далі. Фантазія безмежна. Це збагатить гардероб, вдихне в нього настрій, передасть характер і емоційний стан його власниці.

Повним дівчаткам зовсім не варто боятися білих і жовтих кольорів і взагалі будь-яких світлих відтінків. Стереотип, що біле повнить, — в корені помилковий! Повнить не колір, а модель. Про це вже згадувалося вище і докладніше згадується в наступному правилі.

Правило № 4: класичні моделі — паличка-виручалочка!

Не знаєте, яку модель джинсів вибрати, вибирайте стару добру класику (або моделі близькі до класичних): пояс на талії, штанини прямі та трохи завужені донизу.

Вибирайте жіночні моделі. Вони будь-яку дівчинку з особливостями фігури перетворять на панночку.

Пам'ятаємо, що навіть ідеальну фігуру може зіпсувати невдало підібрана модель. Наприклад, низька талія штанів і відсутність виточок на повній дівчинці тільки підкреслять всі недоліки, зроблять фігуру більш присадкуватою, ноги короткими, а "5 точку" більш об'ємною. У той час як пояс на талії (або трохи вище) і виточки, що роблять стегнову частину джинсів більш круглою, навпаки, візуально зроблять фігуру дівчинки витонченою та привабливою.

Звичайно, в таких джинсах повна дівчинка не стане худішою, але буде виглядати природно та жіночно. До того ж для класичних моделей колір штанів — згадуємо правило № 3 - не має значення!

Правило № 5: укорочені джинси візуально подовжують ноги

За умови, що талія у таких моделей на місці, а не занижена! Допустимі моделі навіть з трохи завищеною талією. Це тільки посилить ефект довгих ніг. Дійсно, в укорочених джинсах дівчинка буде здаватися стрункішою і вищою, ніж вона є насправді.

Що значить укорочені джинси? Це означає, що кісточка повинна бути трохи прочинена. Професійні модельєри до укорочених відносять моделі 7/8 і 3/4. Ті ж бриджі цілком потраплять під категорію укорочених. Такі моделі бездоганно виглядають що з кросівками, що з човниками, мокасинами чи туфельками на підборах.

Висновки

При виборі джинсів для дівчинки насторожено ставимося:

  1. до моделей, у яких низька посадка;
  2. до надмірно вузьких або, навпаки, надмірно широких моделей;
  3. до різнобарвних принтів і додаткових візуальних ефектів.

Не боїмося білих, а також кольорових (не плутаємо з різнокольоровими) джинсів. Звертаємо увагу на стару добру класику та укорочені джинси. У них будь-яка фігура буде виглядати краще, а підібрати до таких моделей верх, взуття та аксесуари простіше простого.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Демісезонні куртки: ...
Наступна новина: Кібергігієна: що це таке?

КОМЕНТАРІ

аватар країна
b2whats - 30.06.20

Величезне дякую!

аватар країна
TuM4uK - 30.06.20

Прямо навіть не віриться

аватар країна
itsaudio - 30.06.20

хороша ідея.

аватар країна
djordan_belfort - 30.06.20

Ух ти :) Здорово як!

аватар країна
kilogrammgvozdei - 30.06.20

спасибі за цікаву ретроспективу!

аватар країна
Vanek_Inc - 30.06.20

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
DoLLarBiLLy - 30.06.20

хорошая идея.

аватар країна
jarosuprise - 30.06.20

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
Asurin_Gradd - 30.06.20

Все подобається. Спасибі за пост!

аватар країна
vitly - 30.06.20

Дійсно цікава тема.

аватар країна
Drtinej - 30.06.20

Нормусь

аватар країна
sassasas - 30.06.20

Невероятно красиво!

аватар країна
Hakunuh - 30.06.20

вот это позитив) просто класс)

аватар країна
Diavol13 - 30.06.20

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
SEBLOG_admin - 30.06.20

Готовий дискутувати по темі?

аватар країна
Funnygoat - 30.06.20

ось це позитив) просто клас)

аватар країна
egorch - 30.06.20

Классно!

аватар країна
Dreik1306 - 30.06.20

ух ти...

аватар країна
bapemen - 30.06.20

Понял не всё.

аватар країна
arsenynn - 30.06.20

чего тока не придумают...