Плюси раннього вивчення англійської мови

Плюси раннього вивчення англійської мови

02.07.20 15:51 3 2023

Чим раніше дитина починає вивчати іноземну мову, тим легше їй запам'ятовувати нові слова. Вибравши педагога, що володіє методиками роботи з малюками, що перетворює навчання в ігровий процес, ви зможете отримати хороші результати. Вже ніхто не сумнівається, що англійська для дітей є важливою. Самі турботливі батьки розуміють, що, чим раніше їх дитина почне займатися, тим легше їй буде засвоїти відмінки, дієвідміни, неправильні дієслова та іншу «англійську грамоту». Особливо легко дітям дається розмовна мова, тому, якщо поставити собі за мету, то можна вже до 10 років навчити сина або дочку відмінно пояснюватися на побутовому рівні, щоб їх могли розуміти люди з англомовних країн.

Основні переваги вивчення англійської мови в ранньому віці

Педагоги, які на протязі багатьох років займаються вивченням іноземних мов з дітьми, кажуть, що навчання можна починати десь в 3-5 років, в залежності від товариськості та відкритості дитини, її готовності приймати знання. Як правило, малюки дуже цікавляться всім новим, і незвичні слова освоюють, граючи. В цей час розмовна англійська освоюється дуже легко, діти без труднощів починають говорити про погоду, свою сім'ю та на побутові теми. Словниковий запас швидко поповнюється новими словами.

З огляду на те, що пам'ять у дошкільнят розвивається досить активно, педагог, використовуючи спеціальні методики та техніки, може утримувати їх увагу, залучаючи до процесу навчання. Вивчення англійської мови в дошкільному віці сприяє розвитку мислення, правильному формуванню мови, вмінню концентрувати увагу. Все це визначають інтелектуальні характеристики, які стануть в пригоді протягом життя. Навіть після великої перерви отримані в дитинстві знання допоможуть швидко відновити експрес-курси англійської.

Чим хороші заняття іноземними мовами напередодні школи?

Педагоги та психологи говорять, що запам'ятовуючи слова без звичних асоціацій, діти вчаться вибудовувати логічні ланцюжки, мислити нестандартно, вирішувати завдань не звичними способами. Тобто, формується гнучке мислення. А це стане в пригоді й в школі, і в майбутньому «дорослому житті». Заняття англійською в групі допоможуть майбутньому школяреві отримати комунікативні навички — це теж великий плюс, особливо зараз, коли ми бачимо замкнутих дітей, «вихованих комп'ютером», які не можуть працювати в колективі.

Як же зацікавити малюка вивченням англійської мови?

Доводи про те, що він зможе дивитися фільми та читати книги без перекладу поки що не діють. Тому потрібно правильно вибрати педагога, котрий використовує ігрові методики, що цікавлять дошкільнят. Якщо заняття стануть для вашої дитини захоплюючим проведенням часу, то вона швидко і з задоволенням буде освоювати нову мову.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: ЦВК Росії опублікувала ...
Наступна новина: Підключити бізнес: ведуча ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
oceanblood - 02.07.20

отличный пример стоящего контента

аватар країна
Pamirus - 02.07.20

ну, нічо так ... в загальному.

аватар країна
Sergeenko98 - 02.07.20

соглашусь с автором