Підготовка до відпустки: збираємо речі для малюка

Підготовка до відпустки: збираємо речі для малюка

03.07.20 16:53 0 1955

Плануючи відпочинок з дитиною, батьки часто задаються питанням: "Які речі потрібно взяти дитині в поїздку?". Практичних порад є дуже багато. Далі, ми безпосередньо розглянемо найактуальніші з них. Ну а розповість нам про це співробітник інтернет-магазину https://www.rechi-dlya-malechi.com.ua/, в якому безпосерендьо можна придбати якісні речі для малюків.

Скоро у відпустку! Діти відпочивають на морі

Основна пригода для маленького мандрівника — це дорога. Взяти в поїздку з дитиною потрібно найнеобхідніше. Дорослі можуть пристосуватися до різних умов, але для дітей важливий комфорт і відсутність стресу. Визначтеся, яким видом транспорту ви будете добиратися для пункту призначення.

Літак, поїзд, або автомобіль? Що брати з собою? Що необхідно, а що можна залишити? Список речей в поїздку з дитиною в цьому випадку буде варіюватися в залежності від транспортного засобу.

Подорож на літаку

Самий швидкісний спосіб пересування вам забезпечать авіалінії. У цьому випадку рекомендуємо в ручну поклажу включити, як мінімум, наступний список речей:

  1. для немовлят — кілька підгузків, вологі серветки, комплект змінного одягу;
  2. для малюків від 1 року — підгузок, або складаний горщик, суміші, пляшечки, улюблені іграшки, коляску тростину або слінг;
  3. для дитини старше 3-х років зручно буде взяти з собою ігри-головоломки, книгу чи журнал;
  4. для дітей шкільного віку можна взяти набір для малювання, кросворди, планшет.

Подорож на поїзді

Вік і темперамент вашого малюка дозволяють йому із задоволенням спостерігати пейзажі та слухати стукіт коліс? Тоді вам варто замовити квитки на потяг. В цьому випадку вміст дорожньої сумки буде дещо відрізнятися. Збирати дитини в подорож на поїзді необхідно з урахуванням тривалості поїздки. Варто включити в багаж такі речі, як:

  • змінний одяг на весь час дороги;
  • звична їжа (суміші);
  • складаний горщик (якщо це не 10-ти річний мандрівник);
  • вологі серветки, слинявчики;
  • настільні ігри, пізнавальна література.

Подорож на машині

Самим універсальним видом транспорту, звичайно ж, є автомобіль. Він оптимально підходить для подорожі, незалежно від віку дитини. Подорожуючи автомобілем варто взяти з собою наступні речі:

  1. для самих маленьких необхідні автолюльки;
  2. для трішки старших дітей — автокрісло;
  3. для дітей молодшого шкільного віку — пристосування для перевезення в автомобілі, наприклад, бустери;
  4. всі перераховані в попередніх пунктах засоби гігієни та розваг.

Корисні поради

Крім основних речей, без яких не обходиться жодна поїздка з дитиною, варто приділити увагу і таким предметам гардероба, які можна залишити вдома. Це дозволить уникнути перевантаження багажу або подорожувати без нічого. Не варто брати в поїздку з маленькою дитиною джинси, а також важкі та об'ємні шкіряні куртки, бо вони займають багато місця, довго сохнуть та можуть виявитися баластом. Їх дуже легко замінити легінсами та вітровками.

Пляжний відпочинок

Розглянемо список речей в поїздку в залежності від пункту призначення. Найпоширеніший вид відпочинку — пляжний. В цьому випадку трикотажної натільної білизни з натуральних матеріалів бажано взяти у 2 рази більше, ніж легкого повсякденного одягу. Збираючись в поїздку з дітьми в жаркі країни, найнеобхіднішими речами будуть:

  • трусики та майки (4 комплекти);
  • футболки, шорти (2-4 комплекти);
  • спортивні куртки та штани, відповідні регіону перебування;
  • піжама або нічна сорочка;
  • взуття (сандалі, кросівки, сланці, легкі закриті капці);
  • купальник або плавки;
  • головні убори;
  • дощовик;
  • шкарпетки, гольфи (звичайні та теплі);
  • сонцезахисні окуляри (за потребою).

Якщо ваша відпустка буде присвячена екскурсіям або ви проводите її на гірськолижному курорті, варто взяти амуніцію та аксесуари відповідно до умов перебування. Навряд чи для катання на сноуборді знадобляться пляжні капці, а для пошуку черепашок в піску — спортивні рукавички. Збираємо дитину з урахуванням її побажань та свого досвіду.

Перевірено багато разів! Для того, щоб речі батьків і гардероб початківця туриста не перемішувалися, можете взяти з собою окрему дитячу валізу. Це додасть нових барв до емоцій дитини в поїздці.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 116)
Наступна новина: Доставка квітів Чернівці

КОМЕНТАРІ