Водій,котрий,під впливом наркотичних речовин,спричинив ДТП біля Рівного – постане перед судом

Водій,котрий,під впливом наркотичних речовин,спричинив ДТП біля Рівного – постане перед судом

04.07.20 08:02 0 480
Прокуратурою Рівненської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 38-річного рівнянина, якого обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

В ході досудового розслідування встановлено, що рівнянин, у квітні 2020 року, перебуваючи під впливом наркотичної речовини, і керуючи, при цьому, автомобілем BMW 520І, рухаючись по автомобільній дорозі з боку с. Великий Житин, Рівненського району в напрямку Рівного, в місці, де організовано рух по колу, не надав перевагу в русі автомобілю ВАЗ-2106, який рухався по головній дорозі та допустив зіткнення з ним.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула дитина 2019 року народження, ще 2 жінки отримали тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості. Усі вони були пасажирками автомобіля ВАЗ-2106.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими СУ ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Преимущества игры с ...
Наступна новина: Лукашенко оголосив про ...

КОМЕНТАРІ