Прокурор Рівненщини зустрівся із ошуканими вкладниками

Прокурор Рівненщини зустрівся із ошуканими вкладниками

06.07.20 08:32 0 484
В прокуратуру Рівненської області приходили люди, які вклали гроші в будівництво багатоквартирних будинків одним із забудовників, втім житла досі не отримали. Вони стурбовані активізацією слідчих дій податковою міліцією в офісних приміщеннях одного із забудовників Рівненської області, який зобов'язався добудувати будинки.

З вкладниками поспілкувався прокурор Рівненської області Антон Войтенко. Він роз'яснив людям, що досудове розслідування ведеться у кримінальному провадженні за фактом умисного ухиленння від сплати податків одним з суб'єктів господарювання. В ході досудового розслідування слідчими податкової міліції було проведено слідчу дію - обшук, в порядку, визначеному Законом, і на підставі рішень слідчого судді.

Під час слідчої дії, у підприємця не було вилучено ані будівельної, ані оргтехніки, а лише документацію щодо окремого факту можливого ухилення від сплати податків.

Тому будь-яких перешкод у здійсненні господарської діяльності вказаним підприємством немає.

Крім того, під час цієї зустрічі домовились про подальшу співпрацю прокуратури та ініціативної групи, аби вкладники отримували повну та достовірну інформацію щодо руху та стану досудового розслідування у кримінальному провадженні, в якому вони знаходяться в статусі потерпілих.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі у Коропці ...

КОМЕНТАРІ