На Тернопіллі ми зацікавлені у реалізації грантового проєкту "Кордони рівних можливостей",- Віктор Устенко

На Тернопіллі ми зацікавлені у реалізації грантового проєкту "Кордони рівних можливостей",- Віктор Устенко

06.07.20 08:44 0 487
На Тернопільщині розпочато реалізацію грантового проєкту Програми прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства ,,Кордони рівних можливостей”.

2 липня під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Віктора Устенка відбулося засідання робочої групи, одне із розглянутих питань - надання фінансової підтримки щодо реалізації проєкту, а саме внесення змін до обласної програми розвитку міжнародного співробітництва Тернопільської області на 2018-2020 роки.

«Для нас дуже важливі всі проєкти у сфері міжнародного співробітництва, адже це додаткові інвестиції в економіку краю. Крім того, це створення позитивного інвестиційного іміджу на міжнародному рівні, забезпечення дієвої комунікаційної стратегії, обмін позитивним досвідом. Тому ми зацікавлені у реалізації грантового проєкту «Кордони рівних можливостей», - наголосив Віктор Устенко.

Нагадаємо, відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 25.06.2020, в Тернопільській ОДА створено робочу групу з реалізації ґрантового проєкту Програми прикордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» «Кордони рівних можливостей» . До її складу ввійшли представники обласної ради, профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, Агенції регіонального розвитку в Тернопільській області та ГО «Товариство батьків дітей з інвалідністю та їх друзів «Зоря надії».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у Коропці ...
Наступна новина: Кількість померлих від ...

КОМЕНТАРІ