Володимир Труш привітав працівників поліції Тернопільщини з 5-ою річницею створення відомства

Володимир Труш привітав працівників поліції Тернопільщини з 5-ою річницею створення відомства

06.07.20 09:25 0 495
Тернопільська поліція відзначила 5-ту річницю створення. П'ять років тому, 4 липня 2015 року, перші патрульні поліцейські склали присягу на вірність Україні. Сама ця дата вважається і Днем створення Національної поліції.

З п'ятою річницею створення правоохоронного відомства особовий склад привітав голова обласної державної адміністрації Володимир Труш.

«Це були роки не тільки зростання та становлення, а й час викликів та перевірок на міцність. Наша нова поліція – молода, зате з правильними цінностями, у центрі яких безпека людей та порядок в країні. вдячний кожному поліцейському України, який несе службу з честю - чесно, захищаючи кожного громадянина нашої держави. Ви щодня виконуєте дуже важку, але необхідну роботу - захищаєте людей. Більшість з вас приєднались до Національної поліції після виконання завдань у зоні проведення ООС. І ви продовжуєте захищати землю та людей. Бажаю вам успіхів у нелегкій праці, впевненості у нелегкій місії «Служити і Захищати», - наголосив Володимир Труш.

На урочистостях хвилиною мовчання пригадали тих, хто загинув під час виконання службових обов'язків. Тернопільська поліція за часів незалежності України втратила шістьох своїх побратимів. До підніжжя пам'ятного знаку загиблим поліцейським поклали квіти.

Учасники заходу подякували і правоохоронцям, які в квітні 2014 року одними з перших поїхали на Схід України. Зведений загін правоохоронців вирушив в зону АТО у червні 2014 року, а в серпні туди відкомандирували й поліцейських батальйону "Тернопіль". За весь час через зону проведення операції об'єднаних сил пройшло майже 1200 поліцейських Тернопільщини.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Росія: під час пікетів на ...
Наступна новина: Голова Мінкультури ...

КОМЕНТАРІ