Апеляційний суд залишив Стерненка під домашнім арештом

Апеляційний суд залишив Стерненка під домашнім арештом

06.07.20 12:08 0 806
Апеляційний суд Києва 3 липня залишив без змін запобіжний захід у вигляді домашнього арешту громадському активісту Сергію Стерненку.

Відповідне рішення винесли судді Валерій Лашевич, Микола Ященко та Іван Рибак після того, як у суді виступили охочі взяти Стерненка на поруки. Серед них – ексголова Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун, лідерка партії «Голос» Кіра Рудик, колишній політв'язень Володимир Балух.

Читайте також: Судові процеси проти опозиції та активістів стали «червоною зоною», в яку зайшла влада – видання (огляд преси)?

«Щоб ви так жили, як ви судите», – прокоментував рішення Стерненко і вийшов з зали суду ще до того, як суддя дочитав текст ухвали.

Виступаючи перед мітингом, який зібрався на його підтримку під судом, Стерненко заявив про намір звертатися до Європейського суду з прав людини.?

26 червня Київський апеляційний суд почав розгляд скарги на запобіжний захід громадському активісту, але увечері оголосив про перерву. ФОТОГАЛЕРЕЯ: Навколо суду: як пройшов перший день апеляції у справі Стерненка (фоторепортаж)

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Через аварію поїзда у ...

КОМЕНТАРІ