Українців попереджають про високий рівень пожежної небезпеки,на Львівщині – нові підтоплення

Українців попереджають про високий рівень пожежної небезпеки,на Львівщині – нові підтоплення

07.07.20 13:03 0 486
У Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомили, що 6 липня, як і в низці областей України зберігатиметься висока загроза виникнення пожеж.

«5-6 липня у східних, південних, Полтавській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки», – йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, учора і частково довелося гасити пожежі в екосистемах у Дніпропетровській, Херсонській, Харківській і Кіровоградській областях.

Водночас на Львівщині знову виявлені випадки підтоплення, кажуть в ДСНС.

«4 липня внаслідок несприятливих погодних умов (дощу), що пройшов по території Старосамбірського району, розлилась річка Катинка у 4 населених пунктах, внаслідок чого відбулось підтоплення 241 житлового будинку, 241 підвалу житлових будинків, 408 присадибних ділянок, 264 господарські споруди, 386 криниць та 13 га сільськогосподарських угідь, 3 ділянки доріг, пошкоджено 20 пішохідних переходів та 18 транспортних переїздів через річку, відсутнє транспортне сполучення до 20 будинків», – повідомли у ДСНС. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: На подолання наслідків стихії в західних областях потрібно ще близько 2 млрд грн – Шмигаль

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Захисники довкілля ...

КОМЕНТАРІ