Тернопілля: завдяки програмі «Велике будівництво» наші школярі навчатимуться в оновлених закладах,- Ігор Гайдук

Тернопілля: завдяки програмі «Велике будівництво» наші школярі навчатимуться в оновлених закладах,- Ігор Гайдук

07.07.20 13:09 0 455
3 липня заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук побував з робочим візитом у Хоростківській об`єднаній територіальній громаді.

Зокрема, він проінспектував хід ремонтних робіт навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 – дошкільний навчальний заклад» у м. Хоростків. Капітальний ремонт закладу проводять у рамках президентської програми «Велике будівництво». Наразі ремонтні роботи тривають у актовому залі, спортивному залі та шкільній їдальні.

«Ми приділяємо особливу увагу всім об`єктам, які входять у програму «Велике будівництво». А цей проект дуже важливий, бо в опорному навчальному закладі навчаються більше 500 учнів із 7 населених пунктів Хоростківської ОТГ. Ми хочемо, щоб тут були належні умови і для педагогічних працівників, і для учнів. Якість ремонтів на досить високому рівні, і я вірю, що нашим дітям буде комфортно тут навчатися», - наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

Нагадаємо, національна програма «Велике будівництво» ініційована Президентом України Володимиром Зеленським. Проєкт має масштабну мету - розбудова якісної інфраструктури України.

На Тернопільщині в її рамках триває будівництво та реконструкція 5 шкіл, 5 садочків та 5 стадіонів. Також заплановано відремонтувати 237 км доріг загального користування.

Проекти втілюють за бюджетні кошти, кошти Державного фонду регіонального розвитку, а також кошти з місцевих бюджетів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ