Книги,що допоможуть приборкати ваш ентузіазм

Книги,що допоможуть приборкати ваш ентузіазм

08.07.20 13:27 22 1931

Книги, які змінюють світогляд, дуже популярні в наш час. Сучасна література подібного напрямку запевняє: справа не у якихось особливих здібностях чи талантах, а в методичній роботі над собою, конструюванні власного «Я». Не дивно, що ці поради містить на своїх сторінках топ книг із психології. Вони розповідають нам, як мотивувати себе, і коли треба – навпаки: приборкати свій надмірний ентузіазм, якщо він заважає справі.

Романи психологічні

Книги про стосунки чоловіка та дружини є запорукою щасливого подружнього життя. Вони навчають іти на компроміс, шукати взаєморозуміння та підтримки одне в одному. Показовим у цьому плані стане роман Еріка Сігала «Історія кохання». Він описує стосунки двох молодих людей із абсолютно різних соціальних прошарків американського суспільства: сина мільйонера і дівчини з бідної емігрантської родини. Попри нерівність і супротив родичів, закохані боролися за своє спільне майбутнє. Переживаючи фінансові проблеми і нестатки, вони, тим не менш, будують своє щастя, залишаючись вірними одне одному, доки смерть не втрутиться в їх долі.

Справжнє кохання приходить саме по собі, однак вимагає уваги і віддачі. Аби його вогонь не згас, необхідно постійно підтримувати це почуття з боку обох партнерів. Про такі стосунки пише сексолог і психотерапевт Лєв-Старовіч Збігнєв у книзі «Вона і Він про секс». Роки практики привели його до висновку, що часто коріння проблем у коханні полягає в різних, іноді діаметрально протилежних поглядах на нього чоловіка і жінки. Автор вчить читачів, що ці проблеми необхідно обов’язково проговорювати, спокійно шукаючи шляхи вирішення. Накопичення непорозумінь лише підточуватиме стосунки. В подібних координатах мислить і психоаналітик Еріх Фромм. Його книга «Мистецтво любові» надасть цікаві практичні поради, містить багато рефлексій автора щодо проблем кохання, взаємостосунків. Проблемам самотності присвячене видання Жана-Клода Кофмана «Самотня жінка і чарівний принц». Автор розмірковує про проблему поширення самотності серед молодих людей, описує феномен «мережевих стосунків», котрі все рідше переходять у щось серйозне. Аналізуючи сучасне «життя-соло», він підкреслює, що в ньому майже не лишається місця для почуттів, а завищені вимоги до імовірного партнера створюють той образ, під критерії якого важко поміститися реальній людині.

Книги про стосунки для дівчат завжди вирізняються серед всього об’єму літератури як психологічного, так і любовного напрямку взагалі. Вони підіймають надскладні питання почуттів, першого кохання, котре дуже часто буває невзаємним та драматичним. Душа дівчини – дуже тендітна, особливо, коли це дівчина, що лише виходить із підліткового віку. Дане питання підіймає роман Анни Лачиної «Фактор кохання». Він описує долі двох дівчат, одна з яких заводить стосунки в реальному житті, а інша – в мережі. Попри різність характерів і історій кохання, книга підіймає вкрай актуальні проблеми перших почуттів, коли романтичність стоїть на заваді тверезому аналізу і так важко не помилитися в своєму обранцеві.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Применение препарата ...
Наступна новина: Оформление ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
gwlldrdn - 09.07.20

отлично излагаете

аватар країна
Blackisle - 08.07.20

прочитала з задоволенням

аватар країна
iamill - 08.07.20

пізнавальна тема

аватар країна
WORK_PLACEMENT - 08.07.20

ИМХО сенс розкритий від А, до Я, автор вичавив все що можна, за що йому респект!

аватар країна
Fregeon - 08.07.20

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
sSLAVAs - 08.07.20

Було цікаво почитати !!!

аватар країна
mollySita - 08.07.20

новость послал по инету.

аватар країна
TrueIVLife - 08.07.20

краще і не скажеш

аватар країна
Username745 - 08.07.20

Очень интересно! Судя по некоторым откликам ….

аватар країна
ZenCreator - 08.07.20

Короче, дело к ночи. После статьи реально разморило… Пошел спать.

аватар країна
ZenCreator - 08.07.20

Сайт супер, побольше бы таких!

аватар країна
paralytic - 08.07.20

Дякую за статтю виявилася дуже корисною.

аватар країна
severostro - 08.07.20

мудро

аватар країна
NeSeO - 08.07.20

мудро

аватар країна
Zaga66 - 08.07.20

Help! У автора автограф можна взяти?

аватар країна
Long_boat - 08.07.20

Неймовірно гарно!

аватар країна
Plsdieden - 08.07.20

Ух ты :) Здорово как!

аватар країна
piece_da_boll - 08.07.20

ИМХО смысл раскрыт от А, до Я, автор выжал всё что можно, за что ему респект!

аватар країна
teleglobal - 08.07.20

Чіпляє, відмінно написано!

аватар країна
vincent_ru - 08.07.20

відмінно викладаєте

аватар країна
powerc1ub - 08.07.20

Дуже пізнавально. Дякуємо.

аватар країна
Eduard_Igorevich - 08.07.20

автору спасибо за пост !!