Школа Супергероїв: кураторка проєкту Право на освіту Наталія Мосейчук взяла участь у вебінарі “Як стати лікарняним вчителем”

Школа Супергероїв: кураторка проєкту Право на освіту Наталія Мосейчук взяла участь у вебінарі “Як стати лікарняним вчителем”

09.07.20 00:25 19 2065

В рамках проєкту Школа Супергероїв відбувся вебінар «Як стати лікарняним вчителем» в межах онлайн-курсу «Як навчати супергероїв»? Вебінар створений для вчителів та вчительок, які мають на меті працювати в лікарнях з дітьми, які перебувають на довготривалому лікуванні і не отримують належної освіти.

У вебінарі взяли участь засновниця Школи Супергероїв Евгенія Смірнова, засновник студії онлайн-освіти EdEra Ілля Філіпов, телеведуча 1+1, кураторка школи Супергероїв та проєкту Право на освіту Наталія Мосейчук.

Головна ідея вебінару заключається в тому, щоб зробити якомога більше вчителів обізнаними щодо специфіки роботи лікарняного вчителя. Ведуча Наталія Мосейчук розповіла, що команда Школи Супергероїв вже декілька років працюють над забезпеченням освітніх класів при відділеннях в лікарнях України. Сьогодні школи при лікарнях вже вийшли на державний рівень, до яких залучені вчителі з належною психологічною підготовкою.

Раніше в мене були ілюзії, що в лікарнях можуть викладати усі люди, які мають педагогічну освіту, але я помилялась… Вчитель у лікарні - це не зовсім про освіту. Мета роботи лікарняного вчителя - це повернути дитині достатнє відчуття сили і радості. Дітям вкрай необхідно розвинути здатність опиратися на себе у боротьбі з хворобою. Це основна цінність, яку ми можемо створити

, - сказала Наталія Мосейчук.

Євгенія Смірнова наголошує на тому, що дуже важливо з ким дитина буде спілкуватися і хто її буде підтримувати під час перебування на лікуванні. Саме тому команда Школи Супергероїв обмінялася знаннями з колегами з Австралії, з Естонії, з Фінляндії, з Румунії, з Ізраїлю та з Німеччини, щоб підібрати найкращий досвід і навчити педагогів бути лікарняними вчителями.

Лікарня - це той світ, де вас найбільше чекають. Діти тут проводять місяці, інколи роки. І це повністю одноманітно. Ми можемо багато говорити, що є YouTube і сучасні технології, але людині потрібна людина. Лікарняний вчитель - це людина, яка є дитячим місточком до нормального життя

, -  говорить Євгенія Смірнова.

Ілля Філіпов займається створення онлайн-освіти вже більше п'яти років, однак переконаний, що технології ніколи повністю не замінять людину.

За допомогою технологій ми можемо зробити більш активні форми навчання. Але ось ця енергія, яка йде від людей в край важлива, особливо у лікарнях

, - прокоментував Ілля Філіпов.

До речі, учасники та учасниці, що взяли участь у вебінарі, попередньо зареєструвавшись, мали змогу пройти тест і підвищити свою вчительську кваліфікацію на 2 академічні години.

Приєднуйтесь до курсу вже зараз! Супергероїв чекають на своїх супервчителів та супервчительок!

 Знайти онлайн-курс ви можете на платформі EdEra: https://www.youtube.com/channel/UCBJx3fpN2SY9W9zY3e2R1RA

У 2017 році ведуча Наталія Мосейчук, телеканал 1+1 та БО «Ти не один» розпочали соціальну місію «Право на освіту». Її мета – зробити так, щоб тема вчителів, освітніх реформ, вирішення проблем шкіл та захист прав освітян, учнів і їх батьків стала центральною та була пріоритетною у суспільстві. Освітою для вчителів майже не опікується держава і тільки одиниці вчителів мають можливість відвідувати конференції, семінари, вебінари, аби дізнаватись нові освітні методики та тенденції. Більше за всіх нові знання, щодо розвитку сучасного світу потребують вчителі, адже саме вони дають нові знання та навички наступному поколінню. З цього року освіта для маленьких пацієнтів захищена законом, внесені зміни в законопроєкт «Про повну загальну середню освіту». Діти, які тривалий час лікуються у медзакладах можуть здобувати середню освіту в лікарнях.

Фейсбук Право на освіту: https://www.facebook.com/pravonaosvitu/

Інстаграм Право на освіту: https://instagram.com/pravo_na_osvitu?igshid=1xy4m9jai25wk

Офіційна сторінка ведучої 1+1, куратора проекту Наталії Мосейчук у фейсбук: https://www.facebook.com/1plus1.NataliaMoseichuk/

Фейсбук Школа Супергероїв: https://www.facebook.com/superheroes.school/

Телеграм канал Школа Супергероїв: https://t.me/superschoolonline

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Доска для террасы: какие ...
Наступна новина: Opt7obuv – оптовый магазин ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
nuprivetsuka - 09.07.20

смени название домена

аватар країна
qwase - 09.07.20

А какой это движок? тоже хочу блог завести

аватар країна
petu4 - 09.07.20

отлично излагаете

аватар країна
Comewithme - 09.07.20

Хм… Очень даже ничего.

аватар країна
Vladsan - 09.07.20

Монетизацией лучше займитесь. А так отлично!

аватар країна
cherepp - 09.07.20

Стаття неоднозначна - не можна кидатися в крайності.

аватар країна
Sergey1233 - 09.07.20

Актуальна і свіжа інфа

аватар країна
itsaudio - 09.07.20

аватар країна
kapellan - 09.07.20

Я вот думаю, а где Вы материал взяли для этой статьи? Неужели из головы?

аватар країна
alexajax - 09.07.20

Мені сподобалося!

аватар країна
prognoz_bukmeker - 09.07.20

Все нравится. Спасибо за пост!

аватар країна
Anisimov95 - 09.07.20

хороший рассказ, все разложено по полкам

аватар країна
Meatball1488 - 09.07.20

С уводольствием пожал бы автору руку, его сайт - чудо.

аватар країна
Nicko77 - 09.07.20

Блестящая идея

аватар країна
adrammeleh - 09.07.20

Додав в закладки

аватар країна
Jahmanah - 09.07.20

Величезне дякую!

аватар країна
FuckYouHide - 09.07.20

круто

аватар країна
Dilopamized - 09.07.20

Было интересно почитать!!!

аватар країна
YA_BLOKO - 09.07.20

Изумительно!