У ТОДА відбулася зустріч з представниками ГО «Єдина родина Тернопільщини»

У ТОДА відбулася зустріч з представниками ГО «Єдина родина Тернопільщини»

09.07.20 10:36 0 483
Напрямки співпраці облдержадміністрації з родинами загиблих в АТО/ООС військовослужбовців – уродженців Тернопільщини обговорили під час зустрічі заступник голови ТОДА Віктор Устенко з представниками ГО «Єдина родина Тернопільщини».

Присутні окреслили проблемні питання діяльності організації та соціального захисту родин загиблих в АТО/ООС військовослужбовців.

Належне вшанування пам'яті загиблих бійців на Сході України – важливе завдання для адміністрації. Завдяки співпраці влади і громадськості в області відбуваються низка заходів.

Наразі у співпраці з ГО «Єдина родина Тернопільщини» триває підготовка проєкту банеру «Воїнам Тернопільщини, полеглим за свободу та незалежність України в російсько-українській війні», з поіменним списком і фотографіями всіх загиблих уродженців Тернопільської області. Банер заплановано встановити на території пантеону в с. Лішня. Ще один інформаційний банер буде встановлено в храмі Всіх святих українського народу м. Тернопіль.

Додамо, що станом на 1 липня на обліку в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, перебуває 209 членів сімей загиблих ветеранів війни АТО/ООС.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному вилучили 8 000 ...
Наступна новина: Кличко заявив,що на ...

КОМЕНТАРІ