«Ставлення до своїх дуже талановитих людей»: Зеленський вручив відзнаки Ірині Білик,«Потапу»,Тіні Кароль та іншим

«Ставлення до своїх дуже талановитих людей»: Зеленський вручив відзнаки Ірині Білик,«Потапу»,Тіні Кароль та іншим

09.07.20 11:56 0 463
Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди, присвоєні з нагоди Дня Конституції, – «Це можливість для держави продемонструвати ставлення до своїх дуже талановитих людей», повідомила пресслужба президента з посиланням на слова глави держави.

Як йдеться на сайті Офісу президента, нагороди отримали громадяни за свій «значний особистий внесок у державне будівництво, зміцнення національної безпеки, науково-технічний, культурно-освітній розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю».

На сайті президентської канцелярії, зокрема, розміщені фото тих, кому, серед інших, вручено державні нагороди. У числі нагороджених – співак і продюсер Олексій Потапенко («Потап»), співак Арсен Мірзоян – нагороди «Заслужений артист України», співачки Ірина Білик і Тіна Кароль – ордени Княгині Ольги III ступеня та інші.

«У всіх людей різне ставлення до державних нагород: хтось цього чекає все життя, хтось каже, що це пережиток Радянського Союзу. Для когось, особливо для народних артистів, телеведучих та відомих людей, – це просто нагорода. Мені здається, перш за все, це дуже важливо для держави, адже вона точно знає, кого нагороджує», – зазначив президент. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Сергій Притула про орден від Зеленського, «Квартал 95» у владі та «одіозного» Саакашвілі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Російській компанії ...

КОМЕНТАРІ