У МОН повідомили,що дійшли згоди з Генштабом ЗСУ та ОПУ щодо відстрочки від призову для вступників

У МОН повідомили,що дійшли згоди з Генштабом ЗСУ та ОПУ щодо відстрочки від призову для вступників

09.07.20 10:22 0 451
Міністерство освіти і науки спільно з Офісом президента та Генеральним штабом ЗСУ напрацювало рішення, що дозволять випускникам коледжів та університетів у разі бажання продовжити навчання за наступним ступенем освіти та отримати відстрочку від весняного призову.

Як повідомила пресслужба Міносвіти, відповідні роз'яснення вже надано приймальним комісіям закладів фахової передвищої та вищої освіти щодо попередньої реєстрації вступників, які планують продовжити своє навчання, але підлягають призову. Попередня реєстрація дозволить таким вступникам отримати документальне підтвердження про свої наміри і на підставі довідки отримати відстрочку до 1 жовтня 2020 року, вказали у відомстві.

«Досягнуті домовленості дозволять вступникам скористатись своїм конституційним правом на продовження навчання – пройти необхідні вступні випробування та подати заяви на вступ», – прокоментував т.в.о. міністра освіти і науки Сергій Шкарлет. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Шмигаль закликав надати випускникам шкіл відстрочку на призов

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині не ...
Наступна новина: Число випадків COVID-19 у ...

КОМЕНТАРІ