На Тернопіллі у Бережанській центральній районній лікарні відкриють нове приймально-діагностичне відділення

На Тернопіллі у Бережанській центральній районній лікарні відкриють нове приймально-діагностичне відділення

10.07.20 10:25 0 628
Під час робочої поїздки у Бережанський район голова обласної державної адміністрації Володимир Труш відвідав Бережанську центральну районну лікарню.

Як розповів головний лікар Василь Вридник, на базі закладу у цьому році відкриють нове приймально-діагностичне відділення.

«Ми вже виготовили та подали на державну експертизу проєктно-кошторисну документацію. Відділення буде облаштовано із застосуванням нових стандартів. Тут працюватиме сучасне високовартісне обладнання. До кінця року плануємо провести реконструкцію першого поверху хірургічного корпусу з добудовою приміщення під приймальний відділ з відділенням невідкладної медичної допомоги, завершити ремонт рентгенологічного відділу (рентген-кабінету в корпусі поліклінічного відділу) з подальшим встановленням мамографа. А також - облаштувати автоматизовані робочі місця для лікарів», - зазначив Василь Романович.

Володимир Труш зазначив, що надання якісних медичних послуг населенню району, запровадження медичної реформи - це спільна справа і медичних працівників, і керівників органів виконавчої влади.

«Ми маємо докласти максимум зусиль, щоб створити комфортні умови і для медичних працівників, і для пацієнтів», - наголосив голова облдержадміністрації.

Довідково. КНП «Бережанська центральна районна лікарня» розрахована на 185 ліжок. Тут працює терапевтичне, неврологічне, дитяче, пологове, хірургічне, травматологічне, інфекційне, анестезіології та інтенсивної терапії та амбулаторно - поліклінічне відділення.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна непричетна до ...
Наступна новина: МОЗ: у травні лише 30% ...

КОМЕНТАРІ