На Тернопіллі торгівля людьми є одним з найбільш масових порушень прав і свобод людини,- Віктор Устенко

На Тернопіллі торгівля людьми є одним з найбільш масових порушень прав і свобод людини,- Віктор Устенко

10.07.20 10:43 0 493
9 липня відбулася робоча зустріч представників ГО ТМЖК “Відродження нації» із заступником голови обласної державної адміністрації Віктором Устенком, начальником управління сім'ї та молоді облдержадміністрації Ігорем Чорним та директором Тернопільського обласного центру для сім'ї, дітей та молоді Богданом Рокочим.

В ході зустрічі представники ТМЖК “Відродження нації” презентували свою роботу у сфері протидії торгівлі людьми, обговорили майбутню співпрацю у напрямку розроблення проекту обласної програми протидії торгівлі людьми на період до 2025 року та внесли пропозицію щодо призначення радника голови обласної державної адміністрації з питань протидії торгівлі людьми на громадських засадах.

«Торгівля людьми є одним з найбільш масових порушень прав і свобод людини. Нам надзвичайно важлива така співпраця. Спільними зусиллями, обмінюючись напрацьованим досвідом ми зможемо ефективно діяти та захистити наших громадян», - наголосив заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Устенко.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Україні у тестовому ...

КОМЕНТАРІ