TRASSIR - професійне програмне забезпечення для систем відеоспостереження

TRASSIR - професійне програмне забезпечення для систем відеоспостереження

17.07.20 12:47 19 2629

TRASSIR - це потужний і вкрай функціональний програмний продукт для IP-відеоспостереження. Це програмне забезпечення забезпечує зручність і ефективність в роботі з IP-камерами широкого спектра виробників. ПО TRASSIR ефективно працює з основним і вторинним потоком відеоданих одночасно, що дозволяє економити серверні ресурси без шкоди для якості роботи системи. ПО TRASSIR розроблено в Росії (хоча використовується і далеко за її межами), отже, його інтерфейс спочатку російськомовний без «труднощів перекладу». До речі, в Україні його можна придбати на сайті https://trassir.ua/product-category/programne-zabezpechennya-trassir/.

Система пошуку ActiveSearch II

Крім стандартних функцій ПО IP-відеоспостереження (запис, зображення, пошук по архіву), які ви знайдете в будь-якому ПО, в т. ч. безкоштовному, TRASSIR володіє широким набором можливостей, які роблять його максимально зручним і ефективним.

Наприклад, система пошуку ActiveSearch II: щоб знайти всі епізоди руху в заданій області, досить вибрати потрібну область і задати інтервал часу. Можна також вказати швидкість і / або розміри рухомих об'єктів з метою отримання більш точних результатів. В результаті, система TRASSIR видасть добірку роликів, на яких зафіксовано рух в чітко окресленої області.

Технологія ActivePOS

На окрему увагу заслуговує технологія ActivePOS, яка полягає в інтеграції системи відеоспостереження з POS системами. Даний функціонал дуже популярний в торгівлі та ресторанному бізнесі завдяки подієвої інтеграції з провідними торговельними системами та комплектуючими системами, ПЗ автоматизації громадського харчування (R-keeper та інші). Для більшої зручності, дані з чекової стрічки дублюються поверх відеозображення з камери.

ActivePOS дозволяє оперативно вирішувати конфліктні ситуації з клієнтами, мінімізувати втрати, викликані недоліками касирів і операторів торгового залу, а в разі правопорушень працівників — знаходити докази їх провини.

TRASSIR дозволяє використовувати максимум можливостей відеоспостереження. У ці програми вбудований потужний детектор руху з функцією трасування об'єктів. Він гранично зручний, має мінімум налаштувань, автоматично підлаштовується під шуми та умови роботи.

Детектори диму і вогню

Інноваційні детектори відеоаналізу, призначені для детектування диму і вогню оптичним способом в закритих приміщеннях і на відкритих просторах.

AutoTRASSIR - функція розпізнавання номерів автомобілів. Розпізнає до 99% номерних знаків автомобілів (при коректному виборі та установці камери). Може використовуватися для забезпечення контролю в'їзду / виїзду на територію, що охороняється, організації системи оплати стоянок і т.д.

ПО TRASSIR може бути встановлено на сервер або ПК самостійно, також доступні готові сервера ip відеоспостереження TRASSIR NVR різної продуктивності. У максимальному варіанту підтримується до 128 каналів на один реєстратор, також на TRASSIR NVR можна використовувати відеоаналіз, інтеграцію з ОПС / СКУД. Всі реєстратори можуть використовувати фірмову хмарну підтримку TRASSIR Cloud.

Функція Multistor

Сервера TRASSIR NVR підтримують фірмову функцію Multistor. Це технологія паралельного запису, при якій запис відеоінформації здійснюється одночасно на всі диски, що дозволяє уникнути повної втрати даних.

Технологія Multistream II

Інша фірмова технологія - Multistream II - дозволяє переглядати до 80 мегапіксельних камер одночасно при пропускній спроможності мережі всього в 6 Мбіт / с. Multistream також, працює з платами відеозахоплення і з IP серверами Lanser.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Почему разработку ...
Наступна новина: Усмішка Марічки Падалко: ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
batych - 17.07.20

стаття непогана але назва якось не дуже

аватар країна
dindeni - 17.07.20

Куль надо таких статей по-больше!

аватар країна
dasSelbst - 17.07.20

Клас! Респект автору!

аватар країна
INFARKTT - 17.07.20

Спасибо за Ваш труд!!

аватар країна
hydra_corp - 17.07.20

Радует, что сайт постоянно развивается. Такая статья только прибавит ему популярности.

аватар країна
desuanyway - 17.07.20

Прямо навіть не віриться

аватар країна
Vlaaaad - 17.07.20

Супер-пупер!

аватар країна
Sofisa - 17.07.20

А можно узнать, у вас дизайн сайта шаблонный? Тоже себе такой хочу…

аватар країна
svavka - 17.07.20

Після прочитання навіть мені тема стала цікава.

аватар країна
Repetur - 17.07.20

просто афигенно!!!!))

аватар країна
flyingspur - 17.07.20

Спасибо, статья очень помогла.

аватар країна
Iv4nch3R - 17.07.20

Додав в закладки

аватар країна
avery92 - 17.07.20

Супер-пупер!

аватар країна
egormesc - 17.07.20

Дуже цікаво! Судячи з деяких відгуків ....

аватар країна
MAD_MaNiaK - 17.07.20

Ух ти :) Здорово як!

аватар країна
gRav404 - 17.07.20

автору спасибо за пост !!

аватар країна
shmidtvolodymyr - 17.07.20

Ну жесть конечно…

аватар країна
val_prod_action - 17.07.20

я уже писала об этом в своем блоге

аватар країна
hekixo - 17.07.20

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.