На Тернопільщині вступники можуть отримати відстрочку від призову

На Тернопільщині вступники можуть отримати відстрочку від призову

20.07.20 09:48 0 438
Вступники 2020-го можуть отримати відстрочку від призову. Це спільне рішення Офісу Президента, МОН та Генерального штабу. Про це повідомив т. в.о. обласного військового комісара Олександр Скумбрій під час прес-конференції.

«Випускники закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти 2020 року, які хочуть отримати відстрочку, повинні звернутись із заявою до призовної комісії та надати довідку з вищого навчального закладу про намір вступити на обрану спеціальність», - прокоментував Олександр Скумбрій.

За його словами, коли документ додадуть до особової справи призовника, тоді він може отримати відстрочку від призову на строкову службу.

«Юнаки, які здобули освітній ступінь «бакалавр», на кілька місяців втрачають статус студента, тому їх цілком законно можуть призвати до армії. У такому разі вони також мають надати довідку з навчального закладу про намір вступу в магістратуру й написати заяву на ім'я голови призовної комісії про надання відстрочки. Того, хто не матиме підтверджувальних документів, можуть призвати на строкову військову службу», - зазначив Олександр Скумбрій.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Профільний комітет Ради ...
Наступна новина: У Білорусі знову ...

КОМЕНТАРІ