На Тернопіллі 3,58 млн грн - вартість відновлення гідротехнічних споруд в селі Устя Зелене Монастириського району

На Тернопіллі 3,58 млн грн - вартість відновлення гідротехнічних споруд в селі Устя Зелене Монастириського району

20.07.20 11:07 0 457
3,58 мільйони гривень коштуватиме відновлення гідротехнічних споруд в селі Устя Зелене Монастириського району, які були пошкоджені під час паводку. Це підрахунки Регіонального офісу водних ресурсів.

в Регіональному офісі водних ресурсів відбулось засідання Басейнової ради Дністра, на якому обговори причини і наслідки проходження паводку в басейні Дністра. У засіданні взяв участь заступник голови облдержадміністрації Ігор Гайдук.

22-24 червня 2020 року в селі Устя Зелене Монастириського району пройшов дощовий паводок, рівень води у Дністрі піднявся. Відбулось часткове руйнування дамби, призначеної для захисту сільськогосподарських угідь.

Зокрема, там зруйнований боковий відкіс протяжністю 0,25 км, пошкоджений шлюз-регулятор, затоплено польдерну насосну станцію, пошкоджено електрообладнання, частково зруйновано 2 мости на осушувальній системі.

На проводяться проєктно-вишукувальні роботи та формується бригада, щоб відновити гідротехнічні споруди в селі Устя Зелене. Документи про виділення коштів на ремонт з резервного фонду Державного бюджету зараз на розгляді в Держводагенстві.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В КНУ прокоментували ...
Наступна новина: Росія: суд залишив під ...

КОМЕНТАРІ