Тернопілля: чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня

Тернопілля: чемпіон світу з біатлону Дмитро Підручний отримав орден «За заслуги» ІІІ ступеня

22.07.20 10:07 0 516
Голова облдержадміністрації Володимир Труш вручив чемпіону світу з біатлону Дмитру Підручному орден «За заслуги» ІІІ ступеня.

Цією нагородою капітан чоловічої збірної України з біатлону був нагороджений згідно з указом Президента України у вересні 2019 року. Торік Дмитро Підручний став першим українцем - чемпіоном світу з біатлону серед чоловіків, перемігши в гонці переслідування.

Через епідемію коронавірусу вручити орден йому змогли тільки тепер. У нагородженні спортсмена взяв участь також начальник Головного управління Нацполіції області, керівник тернопільського осередку ФСТ "Динамо" Олександр Богомол.

Нагадаємо, Дмитро Підручний – український біатлоніст родом зі с. Острів Тернопільського району, чемпіон світу та Європи з біатлону. Учасник збірної України з біатлону на Зимових Олімпійських іграх у Сочі в 2014 році та на Зимових Олімпійських іграх у Пхьончхані в 2018 році. Капітан чоловічої збірної України з біатлону.

Орден «За заслуги» ІІІ ступеня – це державна нагорода України, яку вручає Президент за видатні досягнення в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній, громадській, спортивній та інших сферах суспільної діяльності на благо України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Британії заявили про ...
Наступна новина: Помпео зустрінеться з ...

КОМЕНТАРІ