У Рівненській області у Березнівському районі вилучили 15 бочок для випалювання деревного вугілля

У Рівненській області у Березнівському районі вилучили 15 бочок для випалювання деревного вугілля

22.07.20 08:00 0 511
За процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом забруднення атмосферного повітря (ч. 1 ст. 241 КК України).

Так, 17.07.2020 в ході санкціонованого огляду земельної ділянки на території Березнівського району виявлено 15 бочок, призначених для випалювання деревного вугілля. Усі були завантажені сировиною та працювали.

Ділянка, на якій розташовані бочки, площею 5.7 га, а її цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства.

Під час огляду також встановлено, що фізична особа-підприємець, який здійснював господарську діяльність на цій ділянці, не має права користування нею, як не має і відповідних дозвільних документів.

В ході проведених слідчих дій правоохоронцями вилучено 15 металевих бочок, які функціонували, а також понад 15 тонн незаконно виготовленої продукції.

Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі (розшукові) дії. Досудове розслідування проводять слідчі СВ Березнівського ВП ГУНП в Рівненській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Почему вы должны ...
Наступна новина: ДСНС попереджає про ...

КОМЕНТАРІ