POD-системи: переваги та недоліки

POD-системи: переваги та недоліки

22.07.20 10:48 0 2581

Pod-системи - це компактні електронні випарники, які увійшли в моду порівняно недавно, але вже встигли міцно зайняти своє місце на полицях вейпшопів і навіть в серцях найдосвідченіших вейперів. Щодо експлуатації, POD-системи дуже зручні та зовсім не складні. Нагрівальні елементи, вата і койли розташовані безпосередньо в картриджах, де і знаходиться рідина. Вони можуть бути змінними (одноразовими) і перезаправних. Для експлуатації досить встановити заправлений картридж в батарею або почати використовувати. В силу своїх дуже компактні габаритів вони мають зовсім невелику ємність акумулятора та генерують малу кількість пари. У переважній більшості в таких системах використовується сольовий нікотин. До речі, придбати POD-систему на сьоловомі нікотині можна на сайті https://myle.ua/.

AIO (All-In-One) - це пристрої середніх розмірів «все в одному». У таких девайсах резервуар для рідини й батарейний блок представляють собою єдине ціле та не відокремлюються один від одного. Вони мають збільшені розміри в порівнянні з pod-системами, як, втім, і велику ємність акумулятора. Найчастіше вони поставляються зі змінними випарниками (НЕ картриджами).

Бокс-мод — повноцінне пристрій на платі з різними можливостями регулювання, зміною режимів й іншим. Вони поставляються як окремо, так і в зборі з баками у вигляді стартових наборів. Найчастіше зустрічаються моделі зі знімними акумуляторами типорозміру 18650/21700.

Рекомендоване співвідношення PG / VG в рідини для всіх pod-систем 50/50.

Переваги POD-систем:

  • Мабуть, однією з найбільших переваг цього виду електронних сигарет є їх доступна вартість. Найчастіше, вона не перевищує 20 доларів.
  • До плюсів POD-систем відносять також легку затяжку, при якій зовсім не напружуєшся. Дуже часто зустрічаються електронні сигарети даного виду, які включаються автоматично саме при затягуванні, але є й звичні кнопкові моделі.
  • POD-системи добре втамовують нікотиновий голод, а що стосується рідини, що підходить для них, найбільш поширеним варіантом є заправки на основі сольового нікотину (SALT). Але не рідко POD-системи заправляють і звичайною рідиною з необхідною міцністю.
  • Варто зазначити, що існує два основних види POD-систем - відкриті та закриті. Перші використовують змінні випарники та можуть варіювати режими роботи плати, другі — більш прості та дешеві, найчастіше вони мають одноразові картриджі й обмежений режим регулювання міцності.

Недоліки POD-систем:

  • Відсутність регулювань потужності.
  • Витратні матеріали коштують трохи дорожче, ніж звичайні випарники.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: США запровадили санкції ...
Наступна новина: 17 обстрілів бойовиків – у ...

КОМЕНТАРІ