Онлайн кредитування: переваги та недоліки

Онлайн кредитування: переваги та недоліки

22.07.20 15:47 10 902

З проблемою оформлення кредиту, так чи інакше, доведеться зіткнутися кожному. Не так важливо, що саме змусило вас звернутися за допомогою до банківських установ, і для чого ви хочете оформити кредит. Важливим є те, що процедура оформлення позик і кредитів в банках не завжди відбувається так, як хочеться клієнтам. Найчастіше, оформлення кредиту в банку займає пристойну кількість вільного часу, кредитні кошти клієнт отримує не відразу, та й не завжди подібні фінансові інститути схвалюють заявки. Саме тому, все більш популярною стає послуга онлайн кредитування від МФО, де можна взяти кредит на карту за лічені хвилини без особливих проблем. Такі компанії спеціалізуються на кредитуванні фізичних осіб, і сьогодні ми постараємося детально розібратися, в чому переваги звернення безпосередньо у МФО.

Основні переваги оформлення кредиту онлайн

Оскільки сфера фінансових послуг стрімко розвивається, безліч кредитних компаній та організацій стали працювати в онлайн режимі, і надають позики для населення через спеціальні інтернет-ресурси та мобільні додатки. Серед переваг такого кредитування слід виділити наступні:

  • Цілодобова робота. Багато фінансових компаній працюю в режимі 24/7, тому клієнти можуть звернутися у МФО в будь-який момент, і отримати фінансову підтримку навіть в екстрених ситуаціях.
  • Проста процедура оформлення кредиту. Щоб оформити позику, клієнтам навіть не потрібно буде виходити з власного будинку. Весь процес відбувається онлайн за кілька хвилин, а розібратися в процедурі оформлення кредиту зможе абсолютно кожен.
  • Швидка реєстрації та перевірка заявок на надання позик. Клієнти можуть розраховувати на те, що на протязі декількох хвилин після відправлення заявки, вони отримають на неї відповідь, і якщо не буде причин у відмові, гроші будуть відразу ж переведені на карту, зазначену в заявці.
  • Велика розмаїтість програм кредитування і можливість регулювання кредитів. Клієнти можуть самостійно вибрати умови, а саме термін і суму кредиту.

Мінуси оформлення позик через онлайн сервіси

Крім великої кількості переваг онлайн кредитів від МФО, є і деякі мінуси, які також важливо знати в тому випадку, якщо ви хочете оформити таку позику. А саме:

  • Трохи вищі процентні ставки по кредитах. Якщо порівнювати процентні ставки з банками, то вони будуть трішки вищими, проте, це компенсується швидкою видачею кредитних коштів.
  • Немає можливості погасити заборгованість декількома платежами. Більшість МФО вимагає від позичальника оплату всієї суми відразу, особливо, якщо кредит був виданий на невелику суму.
  • Онлайн кредити розраховані на короткострокову перспективу. Найчастіше їх використовують для закриття термінових потреб, а тому, МФО не видають кредити на термін більше, ніж декілька місяців.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
lubimov_viktor - 22.07.20

Мне все понравилось

аватар країна
HIPOLY - 22.07.20

Спасибо за интересный материал!

аватар країна
isitWho - 22.07.20

Мені все сподобалося

аватар країна
budwizer - 22.07.20

Стаття неоднозначна - не можна кидатися в крайності.

аватар країна
eugeneway - 22.07.20

Радує, що сайт постійно розвивається. Така стаття тільки додасть йому популярності.

аватар країна
Ghost_of_real - 22.07.20

Было интересно почитать!!!

аватар країна
Dmezik - 22.07.20

Велике спасибі, прикольно написано креативно

аватар країна
Maik743 - 22.07.20

ніштяг, все правильно написано. Молодець!

аватар країна
pennyroyaltea9 - 22.07.20

детальніше ласка

аватар країна
Ylet100 - 22.07.20

Сколько ж можно говорить…