Лазерна епіляція плюси та мінуси

Лазерна епіляція плюси та мінуси

22.07.20 17:13 12 1195

Сучасні технології дали beauty-індустрії безліч переваг в порівнянні з традиційними методами. Зокрема, для епіляції розроблені апарати, які видаляють волосся з використанням лазера. Далі, ми розглянемо основні "+" та "-" даної технології видалення небажаного волосся. Ну а розповість нам про це співробітник центру естетичної медицини "Сліммедікал": https://slimmedical.ua/lazernaya-epilyatsiya, в якому безпосередньо проводять лазерну епіляцію на Оболоні.

Суть лазерної епіляції

Апарат для лазерної епіляції генерує випромінювання, яке взаємодіє з меланіном, що, у свою чергу, знаходиться в волоссі. За рахунок цього відбувається нагрівання волосини і її кореня, а результатом такого впливу стає руйнування фолікул і припинення росту волосся.

Види лазерів

Існує кілька видів лазерів, що використовуються в косметології.

  1. Рубіновий. Він перший в ланцюжку лазерного косметологічного обладнання. Але він є «родоначальником» методу, і, природно, має певні недоліки: болісність проведення процедури, високий ризик появи опіків, непродуктивність (через короткий проміжок волосся починає рости знову).
  2. Олександритовий. Це наступний варіант лазерних апаратів. В ньому було враховано багато недоліків попереднього покоління, але з'явилися і власні: занадто активна система охолодження, покликана забезпечувати безболісність процедури (можна просто застудитися), а без використання охолодження є високий ризик отримання опіків + процедура супроводжується больовими відчуттями.
  3. Діодний. Це найсучасніша версія лазерних комплексів. Він має низку переваг: безболісність, яка забезпечена оптимальною довжиною хвилі, що відповідає глибині залягання волосини (за рахунок чого вся енергія впливає безпосередньо на волосся, і практично не впливає на шкіру), ризик опіків зведений до мінімуму, висока ефективність процедури, що дозволяє позбутися небажаного волосся назавжди.

Переваги лазерної епіляції

  • Відсутність болю при проведенні та висока ефективність. Це те, заради чого клієнти готові змиритися з відносно високими цінами. Хоча, час від часу багато косметичних салонів пропонують скористатися купонами на знижки або проводять періодичні акції, що дозволяють зробити лазерну епіляцію за доступною ціною.
  • Запобігання появі врослого волосся, а також його видалення при наявності.
  • Час проведення сеансу набагато менший, ніж це потрібно для досягнення ідентичного результату при, наприклад, шугарингу.

Недоліки лазерної епіляції

Недоліків у лазерної епіляції не так вже й багато. До можливих мінусів можна віднести:

  • можливість появи невеликого почервоніння, що найчастіше проходить саме по собі через 1 день;
  • вартість процедури — вона вища, ніж використання того ж воску в домашніх умовах;
  • необхідність певної підготовки до процедури (за кілька тижнів виключається будь-яке видалення волосся разом з цибулиною, мінімум за 10 днів до процедури та під час всього курсу не можна засмагати, за 1-2 дні до і після епіляції не можна ходити в лазню і сауну, а безпосередньо перед сеансом — приймати гарячий душ);
  • необхідність кількох сеансів для повної епіляції, що обумовлено принципом нерівномірності росту волосся.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
Muhamkir - 22.07.20

Потиснув би руку автору, і дав по морді всім його ненависникам.

аватар країна
o_cent - 22.07.20

Це просто бомба !!!

аватар країна
myemptyworld - 22.07.20

Невероятно!

аватар країна
bessoniza - 22.07.20

ну, нічо так ... в загальному.

аватар країна
Nemesis95 - 22.07.20

відмінно викладаєте

аватар країна
GrayLargo - 22.07.20

я в захваті від Вашого стилю

аватар країна
TimGal - 22.07.20

Спасибо огромное!

аватар країна
otvezitemenyanatehno - 22.07.20

подробней пожалуйста

аватар країна
ConfederationBot - 22.07.20

Привіт! Пропоную обмін постовими з вашим блогом.

аватар країна
hoaru - 22.07.20

Невероятно!

аватар країна
godofyourutopia - 22.07.20

Хе-хе, мій перший коммент :)

аватар країна
cap_pereira - 22.07.20

Все чітко і по справі. Добре написано, дякую.