Що робити,якщо Вам не дають кредит? Поради від Dinero

Що робити,якщо Вам не дають кредит? Поради від Dinero

22.07.20 21:18 4 1281

Кожній людині може знадобитися фінансова підтримка. Причини можуть бути самими різними: утворився комунальний борг, необхідно оплатити лікування або просто потрібні гроші до зарплати. У цьому випадку правильним рішенням стане оформлення кредиту. Але, часто в банку потенційні позичальники стикаються з відмовою. Далі варто розглянути, з чим це може бути пов'язано і що робити в такому випадку?

Причини відмов у видачі кредитів

Якщо банк надає негативне рішення по кредиту, представники фінансової організації не зобов'язані пояснювати причини. Отже, часто такі ситуації залишаються без відповіді. Далі представлені найчастіші причини, через які представники банку роблять висновок, що клієнт не може отримати позику:

  • Відсутність необхідних довідок. До оформлення заявки необхідно ознайомитися зі списком документів, які потрібні для видачі кредитних коштів. Якщо якийсь із довідок не опиниться, відповідь буде негативною.
  • Низький рівень доходів. Фінансова компанія не буде працювати собі в збиток. Якщо ваші доходи не зможуть покрити щомісячні відсотки по кредиту, у видачі позики буде відмовлено.
  • Надання неправдивої інформації. Часто позичальники намагаються приховати наявність кредитів в інших банках або МФО. Під час перевірки даних ці невідповідності обов'язково будуть виявлені співробітниками фінансової організації. Деякі клієнти приховують свої реальні доходи. В цьому випадку не допоможуть навіть підроблені довідки про зарплату.
  • Погана кредитна історія. Вся інформація про позичальника міститься в Бюро кредитних історій. При видачі позики, співробітник фінансової компанії обов'язково перевіряє ці дані.

Зазначені причини відмов по кредитах є найчастішими. Якщо ваше звернення в банк залишилося без задоволення, варто розглянути альтернативні варіанти отримання грошей.

Особливості оформлення онлайн кредиту

Мікропозика — це реальний вихід для тих людей, яким банк відмовив в оформленні кредиту. Тут надаються лояльні умови, а відмови практично виключені.

Оформити кредиту онлайн можна, наприклад, в Дінеро. Все, що потрібно для подачі заявки, це смартфон, планшет або комп'ютер, активна карта будь-якого банку та кілька хвилин вільного часу. До речі, на сайті https://dinerocabinet.com/ можна подивитись як виглядає вхід в особистий кабінет Дінеро.

Переваги кредитування у МФО Дінеро:

  • Клієнти, які оформляють позику вперше, мають можливість отримати до 10 000 грн під 0 %.
  • Термін кредитування може становити 7, 14 і 30 днів.
  • Низькі процентні ставки. Ставши клієнтом сервісу Дінеру, позичальник майже не помітить переплату.
  • Мінімальні терміни оформлення позики. Щоб стати клієнтом сервісу, потрібно заповнити анкетні дані, прив'язати банківську карту та дочекатися рішення системи. Для того, щоб отримати гроші на карту, вам потрібно буде витратити всього 10-15 хвилин вільного часу.
  • Доступність. Оформити кредит в Дінеро можуть всі без винятку громадяни України, вік яких становить 18-65 років. Тут позики видаються пенсіонерам, студентам, безробітним, мамам в декреті та іншим верствам населення.
  • Можливість відстрочки виплат по кредиту. Якщо позичальник не може внести необхідну суму в зазначений час, необхідно скористатися можливістю пролонгації. Зробити це можна на сайті компанії у відповідному розділі. Така відстрочка допоможе уникнути нарахування додаткових відсотків і штрафів.

Висновки

Дінеро — це мікрофінансових компанія, де кредити надаються на найвигідніших умовах. Оскільки онлайн кредит є нецільовим, позичальник має право розпоряджатися отриманими коштами на свій розсуд.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Робочий зошит для ...
Наступна новина: Все о поверке счетчиков на ...

КОМЕНТАРІ

аватар країна
LeStel - 22.07.20

Дуже цікаво! Судячи з деяких відгуків ....

аватар країна
SeriousBlackCat - 22.07.20

Интересует размещение рекламы на вашем сайте.

аватар країна
Seeknopeek - 22.07.20

Класс! Афтару респект!

аватар країна
powerc1ub - 22.07.20

отлично !!! Все супер!