Розслідування щодо ексначальника поліції Одещини завершене,в обвинучаенні нова стаття – НАБУ

Розслідування щодо ексначальника поліції Одещини завершене,в обвинучаенні нова стаття – НАБУ

23.07.20 10:03 0 550
Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура завершили досудове розслідування щодо колишнього начальника Головного управління Національної поліції Одеської області і ще кількох осіб. Про це обидві установи повідомили 22 липня.

Йдеться про ймовірне незаконне заволодіння партією цигарок, які раніше вилучили з незаконного обігу. За версією слідства, ексголова Нацполіції Одещини, його перший заступник і двоє керівників приватних компаній причетні до продажу контрафактних цигарок.

«Слідство встановило, що керівники приватних компаній у змові з екскерівниками Нацполіції Одещини у 2018 році незаконно заволоділи великою партією контрафактної тютюнової продукції, яка мала статус речових доказів у кримінальному провадженні, що розслідували слідчі ГУ НП Одеської області. Після чого випустили її в незаконний обіг. Йдеться про партію обсягом у сім морських контейнерів, вартість яких, за результатами експертизи перевищує 13 мільйонів гривень», – повідомляє пресслужба НАБУ.

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ