Голова НБУ Шевченко: «МВФ був,є і буде ключовим стратегічним партнером України»

Голова НБУ Шевченко: «МВФ був,є і буде ключовим стратегічним партнером України»

24.07.20 14:09 0 703
Голова Національного банку України Кирило Шевченко заявив про готовність і надалі виконувати зобов'язання за меморандумом із Міжнародним валютним фондом, інформує пресслужба НБУ.

«МВФ був, є і буде ключовим стратегічним партнером України в цілому та Національного банку зокрема. Тому повне та успішне виконання програми співпраці з МВФ є моїм пріоритетом. Можу запевнити, що всі зобов'язання, які Національний банк взяв на себе за Меморандумом про економічну та фінансову політику, будуть виконані повністю та вчасно», – наголосив Шевченко на зустрічі з представниками Міжнародного валютного фонду – головою місії МВФ в Україні Іванною Владковою Голлар, постійним представником МВФ в Україні Йостою Люнґманом та заступником виконавчого директора МВФ Владиславом Рашкованом.

Представники Міжнародного валютного фонду зазначили, що значною мірою саме виваженій політиці Національного банку Україна завдячує макроекономічною стабілізацією останнього п'ятиріччя, і це було б неможливим без незалежності центробанку, вказано в повідомленні. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Шевченко на зустрічі з послами G7 пообіцяв «відповідальне ставлення» НБУ до своїх зобов'язань

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ