Англійська з Хелен Дорон

Англійська з Хелен Дорон

25.07.20 10:36 0 3588

Діти – найголовніший скарб у житті батьків, тому кожен намагається дати найкращі знання, рівень життя та розваги. Англійська мова є надзвичайно важливою в сучасному світі, адже понад 40% всіх ділових відносин декларуються саме цією мовою.

На початку 21 століття науковці констатували, що вивчення англійської мови є ефективним з 3 років, але лінгвіст Хелен Дорон довела, що заняття з іноземної мови можливе з перших місяців життя дитини, якщо обрати правильну методику навчання. Наразі вивчення англійської мови по системі Хелен Дорон є найпопулярнішою у світі, а однойменна школа Хелен Дорон – друга за популярністю. На території України функціонує 27 закладів англійська для дошкільнят Хелен Дорон.

Особливості навчання

Завдяки багаторічному досвіду Хелен Дорон, було створено унікальну систему поглибленого розуміння інтересів та потреб дитини у різному віці. Вивчення мови відбувається в ігровій формі, методами фонового прослуховування та завдяки постановці інтерактивних завдань. Для кожної вікової категорії створюється унікальна авторська програма навчання.
Доступні курси для такого віку:

  • Малюки (0-3 роки);
  • Діти (3-6 років);
  • Школярі (6-12 років);
  • Студенти (12-19 років).

Також існують виїзді та денні табори, де англійська мовою є єдиною для спілкування:

  1. Курс «Малюки». У віці до 3 років дитина занурюється в англомовну середу за допомогою фонового прослуховування англомовних віршів, дитячих пісень, візуалізації предметів та їх назви.
  2. Курс «Дошкільнята» спрямовано на формування правильної вимови та порядку слів в різних реченнях. Для покращення рівня запам'ятовування використовуються характерні особливості казкових та мультиплікаційних героїв, комікси, пісні та вірші.
  3. Курс «Школярі». Вивчення мови на рівні вільного спілкування, формування правильної вимови та стилю англійського мислення. В якості методичного матеріалу використовуються оригінальні підручники, розроблені за авторською методикою.
  4. Курс «Студенти». Вивчення різнопрофільних тем: географія, гроші, культура, туризм та інші. На цьому курсі, вивчення мови відбувається не лише з методичних зошитів, а й в безпосередній бесіді з носіями мови. Проходження цього курсу дає можливість успішно скласти зовнішнє незалежне оцінювання.

Всі викладачі школи мають сертифікати вищого рівня знання мови та стажувались в кращих європейських компаніях.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 123)

КОМЕНТАРІ