Трамп знову захищає гідроксихлорохін як засіб лікування від COVID-19

Трамп знову захищає гідроксихлорохін як засіб лікування від COVID-19

30.07.20 13:07 0 699
Президент США Дональд Трамп знову захистив застосування протималярійного препарату для лікування коронавірусу гідроксихлорохін і поділився відео в Twitter, що пропагує його використання. Американський президент і раніше багато разів заявляв про підтримку гідроксихлорохіну як засобу проти COVID-19, а 28 липня сказав, що він відчував, як препарат працює «на ранніх стадіях».

Нова підтримка гідроксихлорохіну Трампом суперечить рекомендаціям експертів охорони здоров'я, які стверджують, що його не можна використовувати для лікування коронавірусу.

Управління з контролю за продуктами і ліками США дозволило екстрене застосування препарату на початку пандемії, але минулого місяця відкликало свій дозвіл після того, як кілька досліджень поставили під сумнів його ефективність, вказавши на ризик серйозних побічних ефектів.

Відеоролик, де група лікарів пропагує використання гідроксихлорохіну і яким Трамп встиг поділитися у соцмережі, вже видалили з Facebook, Twitter і YouTube. Хоча президент США, коментуючи ролик, сказав: «Я думаю, що вони дуже шановні лікарі». ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Twitter на 12 годин заблокував акаунт Трампа-молодшого

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині 11 ...
Наступна новина: Іран запустив підземні ...

КОМЕНТАРІ