МЗС Білорусі викликає посла України,серед «вагнерівців» – учасники війни на Донбасі

МЗС Білорусі викликає посла України,серед «вагнерівців» – учасники війни на Донбасі

30.07.20 11:13 0 522
Міністерство закордонних справ Білорусі викличе послів Росії та України у зв'язку із затриманням 33 російських громадян у країні. Про це в ефірі STV заявив державний секретар Ради Безпеки Андрій Равков, повідомляє білоруська служба Радіо Свобода.

Державне інформаційне агентство БелТА повідомило 29 липня, що вночі білоруські правоохоронці затримали 32 бойовиків іноземної приватної військової компанії під Мінськом. Ще одного затримали пізніше на півдні Білорусі. Усі затримані є громадянами Росії віком від 24 до 55 років.

Російська служба Радіо Свобода, яка проаналізувала оприлюднений агентством БЕЛТА список затриманих, з'ясувала, що як мінімум один з них, Геннадій Фетисов, народився і прожив усе життя в Донецьку, тобто найімовірніше має українське громадянство.

Російський письменник Захар Прилепін, який раніше воював на боці бойовиків «ДНР», підтвердив, що серед затриманих – кілька людей з його так званого батальйону. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Лукашенко скликав термінову нараду після затримання російських бойовиків

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві перейменували ...
Наступна новина: На Тернопільщині одужали ...

КОМЕНТАРІ