У Рівненській області 12,5 кг бурштину-сирцю та обладнання для його обробки вилучили в Сарненському районі

У Рівненській області 12,5 кг бурштину-сирцю та обладнання для його обробки вилучили в Сарненському районі

31.07.20 13:08 0 430
30 липня 2020 року за процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури, спільно з працівниками Сарненського ВП, на підставі ухвали слідчого судді у межах кримінального провадження за ч. 1 ст. 240-1 КК України (Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину) проведено обшуки домогосподарства жителя Сарненського району.

В результаті слідчих дій виявлено 12,5 кг бурштину-сирцю, 7 електрошліфувальних машин, 1 електробурмашину, 12 шліфувальних кругів та інше обладнання, призначене для обробки бурштину-сирцю.

Усе виявлене – вилучено. Вирішується питання щодо накладення на нього арешту. Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії.

Досудове розслідування проводять працівники СВ Сарненського ВП ГУНП в Рівненській області.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від трьох тисяч до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Примітка: відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На міжбанку поновилася ...
Наступна новина: УЗ відновлює рух одного з ...

КОМЕНТАРІ