Путін провів нараду зі спецслужбами через «справу бойовиків» у Білорусі

Путін провів нараду зі спецслужбами через «справу бойовиків» у Білорусі

04.08.20 14:03 0 460
Президент Росії Володимир Путін провів оперативну зустріч із постійними членами російської Ради безпеки через відеоконференцію, повідомляє сайт Кремля.

«Відбулася ґрунтовна розмова щодо інциденту із затриманням російських громадян у Білорусі. Сподіваємось, що ця ситуація буде з'ясована найближчим часом, і невиправдано затримані російські громадяни будуть звільнені», – йдеться у повідомленні.

У засіданні взяли участь прем'єр-міністр Михайло Мішустін, голова Ради федерації Валентина Матвієнко, голова Державної думи В'ячеслав Володін, секретар Ради безпеки Миколи Патрушев, міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев, міністр оборони Сергій Шойгу та інші.

речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що затримані не зробили нічого протизаконного, а їхнє перебування в сусідній країні не пов'язане з білоруськими справами.

«Зараз ми можемо з високим ступенем упевненості сказати, що ці російські громадяни приїхали до Білорусі, їм довелося транзитом виїхати в іншу країну, їхнє перебування не пов'язане ні з Білорусією, ні з білоруськими справами», – сказав речник Кремля.

30 липня аналогічну версію озвучив посол Росії в Білорусі Дмитро Мезенцев. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Посол Росії заявляє, що затримані росіяни перебували в Білорусі транзитом

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Російський бізнесмен ...
Наступна новина: Суд у США скасував і ...

КОМЕНТАРІ