Як вибрати подарунок на ювілей?

Як вибрати подарунок на ювілей?

04.08.20 23:20 1 971

Отримувати подарунки люблять всі, але й дарувати їх іншим людям - не менш приємно. З особливою ретельністю слід поставитися до вибору презенту на ювілей, значиму та важливу дату в житті кожної людини. Обійтися кумедною дрібничкою, про яку ювіляр забуде через пару днів, буде не коректно та нешанобливо. Потрібно постаратися піднести імениннику подарунок, який не тільки викличе приємні емоції, але й на довгий час залишиться в його пам'яті, а також забезпечить хороші спогади про самого дарувальника. До речі, в інтернет-магазині https://www.giraf.net.ua/product-category/originalnye-podarki-i-suveniry/ ви может придати цікаві подарунки оптом.

Правила вибору подарунка

Щоб дійсно приємно здивувати та порадувати людину в якої ювілей, до вибору подарунка для нього слід поставитися з усією відповідальністю. Найкраще починати це робити завчасно, щоб був час порівняти всі можливі варіанти та зупинитися на найкращому з них. Також важливо володіти всією необхідною інформацією про іменинника, тоді догодити йому буде набагато простіше. Можливо, у нього є хобі, захоплення, особливі інтереси - все це необхідно брати до уваги.

Загальні правила вибору подарунка, які допоможуть визначитися з презентом:

  1. Якщо про інтереси та вподобання людини відомо небагато, то подарунок на ювілей для нього слід вибирати нейтральний. Це може бути гарний сувенір на пам'ять.
  2. Подарунок обов'язково повинен викликати тільки приємні емоції у того, кому він призначається. Не допускаються будь-які натяки на недоліки ювіляра, або неприємні ситуації з його минулого.
  3. Потрібно враховувати вік ювіляра, його характер, професію. Все це допоможе зробити правильний вибір.
  4. Не варто дарувати річ, якою в будинку будуть користуватися всі - презент повинен бути індивідуальним.
  5. Подарунок повинен бути зі змістом - перша-ліпша річ з розпродажу для цієї мети не підійде.
  6. Те, як буде піднесений подарунок, також має величезне значення - всі ці моменти потрібно добре продумати.

Головне - ставитися до вибору подарунка, як до цікавого і захоплюючого процесу. Не варто перекладати цю посаду на секретаря, асистента або помічника, зробити це потрібно виключно особисто.

Що подарувати на ювілей жінці?

Деякі пані вважають за краще практичні подарунки, які будуть корисні в повсякденному житті. В такому випадку, можна звернути увагу на побутову техніку. Однак більшість жінок все ж вважають за краще не такі стандартні презенти. Щоб не впасти в бруд обличчям, тут обов'язково потрібен індивідуальний підхід.

Ювілей - це чудова нагода нагадати жінці про її неповторність та красу. Це означає, що без розкішного букета не обійтися. Крім квітів, потрібно подарувати щось значуще та цінне. Наприклад, це можуть бути прикраси:

  • намисто з перлів;
  • модні браслети з натуральних каменів;
  • колекційна брошка з перлами;
  • сережки з агату, топазу або лазуриту;
  • гарнітур з чеського скла;
  • також дамі можна сміливо дарувати різні предмети для прикраси інтер'єру - це можуть бути статуетки, шкатулки, картини.

Подарунок на ювілей для чоловіка

Перше, на що необхідно орієнтуватися при виборі презенту на ювілей - це інтереси та пристрасті чоловіка. Можливо, він захоплюється шахами, тоді нова шахівниця його безсумнівно порадує. Азартній людині можна подарувати покерний набір з колодою карт. Важливо також вміти правильно інтерпретувати захоплення іменинника - наприклад, мисливець буде радий статуетці на дану тему.

Величезною популярністю користуються презенти, за допомогою яких можна підкреслити солідність та статусність ювіляра. Будь-який чоловік оцінить хороший годинник, брендовий шкіряний ремінь, стильне портмоне або дорогі ручки. Пляшка хорошого вина або віскі, упакована в витончений дерев'яну скриньку, з набором інструментів для відкривання - теж відмінний варіант презенту для чоловіка.

Увагу слід звернути і на такі варіанти подарунків, як:

  1. Подарунковий набір, який складається з металевих фляги і чарок.
  2. Туристичні ножі (для любителя активного відпочинку).
  3. Колекційний чоловічий браслет.
  4. Скульптури та статуетки з натуральних каменів.
  5. Самоцвітні ексклюзиви для інтер'єру.

Ну а фінальним штрихом до подарунка стане значущий напис на ньому, який викличе у іменинника приємні емоції.

По матеріалах: https://www.giraf.net.ua/

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ

аватар країна
PimpimZip - 04.08.20

Абсолютно согласен