Рівненщина: у прокуратурі області обговорили стан виконання завдань на 2020 рік

Рівненщина: у прокуратурі області обговорили стан виконання завдань на 2020 рік

06.08.20 08:13 0 518
04.08.2020 у прокуратурі Рівненської області відбулася нарада під головуванням прокурора області Антона Войтенка, на якій обговорили стан виконання органами прокуратури покладених завдань та функцій та визначили основні завдання на наступний період.

В роботі наради взяли участь перший заступник та заступник прокурора області, керівники структурних підрозділів, місцевих прокуратур та їх заступники. Захід пройшов з дотриманням карантинних вимог.

Проаналізувавши стан справ, очільник прокуратури області Антон Войтенко відмітив, що не всі прокурори спрацювали ефективно, тому поставив вимогу перед співробітниками покращити якість роботи на ввірених їм напрямах діяльності. Серед пріоритетів – боротьба з незаконним видобутком бурштину, порубкою лісів та протидія організованим злочинним групам. Також прокурор області акцентував на необхідності посилення боротьби з тіньовим бізнесом, розкраданням бюджетних коштів та корупцією.

За результатами проведеної наради прийнято рішення з визначенням низки заходів, спрямованих на підвищення ефективності та результативності у діяльності органів прокуратури Рівненської області на наступний звітний період.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ