Чому для воріт варто вибрати автоматику від BFT?

Чому для воріт варто вибрати автоматику від BFT?

10.08.20 23:09 0 2579

При виборі автоматики для огороджувальних конструкцій або ж комплексних систем обмеження в'їзду буває неймовірно складно визначитися з тим, якій компанії віддати перевагу. Адже сьогодні на ринку представлені виробники з Європи, Америки, Китаю і країн СНД. І кожна фірма пропонує найширший асортимент різноманітної продукції. Наприклад, на сайті "Маркет Ворот": https://marketvorot.in.ua/BFT пропонується автоматика для воріт, ролет і навіть хвірток.

Комплект автоматики: який вибрати?

Щоб зробити правильний вибір, необхідно для початку визначитися з тим, якій компанії можна довірити автоматизацію свого будинку або цілого підприємства. І вибір повинен лягти на тих, хто працює на ринку не перший десяток років, чиї інновації та рішення значно випереджають конкурентів, хто постійно працює над підвищенням якості своєї продукції. Ось уже протягом багатьох років незаперечним лідером на ринку є автоматика для воріт є продукція компанії BFT.

Історія створення підприємства

У 1980 році в місті Тьєн (Італія) розпочала свою роботу компанія, яка спеціалізувалася на випуску автоматичного обладнання для огороджувальних конструкцій і шлагбаумів. Фахівці постійно вдосконалювали обладнання, шукали нові рішення для автоматизації не тільки приватних будинків, але й підприємств. Наполеглива праця співробітників привів до того, що за останні 25 років фірма стала світовим лідером в даній галузі. На її рахунку 20 філій в Америці, Європі, Австралії та країнах СНД. Автоматика компанії BFT для воріт, гаражів, паркінгів та промислових підприємств представлена більш, ніж в 120 країнах світу.

За останні 25 років були розроблені й впроваджені у виробництво сучасні рішення в області розробки та експлуатації автоматики. Виробник робить упор на якість та сучасні рішення. Саме тому автоматика BFT займає сьогодні лідируючі позиції на ринку рішень для воріт. Вона здатна працювати навіть в самих екстремальних умовах. Приводи розраховані на високу інтенсивність використання, що робить можливим встановлювати їх на великих логістичних та промислових підприємствах. При цьому вся продукція відповідає Європейським стандартам якості.

Асортимент автоматики від BFT

Нинішній асортимент виробника здатний задовольнити будь-якого покупця. Вашій увазі пропонується автоматика для наступних видів конструкцій:

  • відкатних, розпашних, гаражних та промислових воріт;
  • шлагбаумів;
  • дверей.

Крім основного переліку автоматики для воріт BFT пропонує комплексні системи контролю доступу, боларди та ланцюгові бар'єри. Системи контролю доступу забезпечують надійний захист підприємства або офісу від несанкціонованого проникнення. Подібні системи дозволяють не тільки автоматично відкривати та закривати проїзд / прохід, але й фіксувати час події, з огляду на при цьому кількість проходів кожного користувача карти. А для захисту під'їздів до будівель або на території, що охороняються використовують боларди — висувні блокують стовпи. Вони перешкоджають руху транспорту, не займаючи при цьому багато місця. Боларди часто оснащують сигнальними лампами, щоб вони були помітні в темний час доби.

Більшість підприємств використовують зсувні конструкції, які в останні роки полюбили й власники приватних будинків. Для них пропонуються надійні та найпрактичніші рішення, які здатні працювати в важких експлуатаційних і атмосферних умовах. Зробити правильний вибір автоматики для воріт від BFT допоможе інструкція. Адже в асортименті приводи для відкатних стулок з масою від 300 до 4000 кг. Є можливість автоматизації розпашних огороджувальних конструкцій. Компанія пропонує гідравлічні або електромеханічні приводи. Гідравлічні, в тому числі підземні, приводи встановлюються на стулки шириною від 1,8 до 7 метрів і з масою від 180 до 500 кг. При цьому застосовуються сучасні технології та матеріали, що дозволяє встановлювати вироби на приватні та промислові конструкції з різним ступенем інтенсивності використання.

Широкий асортимент дозволяє підібрати під будь-які умови експлуатації та автоматику BFT для гаражних воріт. Всі блоки управління забезпечують простоту використання та високий рівень безпеки. Вони здатні працювати в широкому діапазоні температур і при високій інтенсивності використання. Куди складніше зробити вибір при покупці приводу для промислових потреб. Адже їх відрізняє не тільки інтенсивне використання, а й часто великі розміри та маса стулок. І привід виявляється єдиним способом відкривати їх. Продукція розрахована на ворота будь-якого типу та розміру. Вона забезпечує необхідний рівень безпеки та комфорту.

Але крім автоматики для воріт компанія BFT пропонує рішення для вхідних дверей. Їх використовують в торгових центрах, банках, магазинах і офісах. Останні розробки та інновації дозволили об'єднати функціональність та універсальність автоматичних систем, які забезпечують безпеку, захищеність та надійність для всіх користувачів.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ