Переваги відпочинку в Ялті

Переваги відпочинку в Ялті

10.08.20 23:54 0 2912

На березі Чорного моря затишно розташувалося незвичайний курортне містечко, яке здобуло світову популярність. Як результат, з кожним роком все більше і більше туристів приїжджає, щоб відпочити в Ялті. Це курорт, де поряд з чудовими пляжами, ласкавим морем знаходяться різного роду здравниці та санаторії. Сприятливий морський клімат, унікальна рослинність та наявність великої кількості мінеральних джерел дозволяють проводити лікування та профілактику різних захворювань.

Крім, лікувальних мінеральних джерел на території Ялти розташовані родовища цілющих грязей, які також використовуються в комплексі оздоровчих процедур. Головними напрямками Ялтинських здравниць є лікування таких захворювань, як: хвороби органів дихання, нервової системи, реабілітація після серцево-судинних захворювань.

Транспортна доступність курорту

Туристи, які прибувають до Криму літаком в аеропорт Сімферополя, можуть легко дістатися до Ялти на маршрутному автобусі, які відправляються безпосередньо з аеропорту або сімферопольського автовокзалу, або на таксі. Також поїздки в Ялту з України організовуються транспортною компанією LuxBus.

Основні переваги відпочинку в Ялті:

  • Атмосфера гостинності та комфорту.
  • Кліматичні та цілющі властивості чорноморського узбережжя.
  • Доступність проживання та високий рівень сервісу.
  • Величезна кількість пам'яток, розважальних та екскурсійних програм.

Кліматичні умови

Завдяки своєму розташуванню Ялта знаходиться в бухті Чорноморського узбережжя і з півночі захищена грядою кримських гір, що дозволяє істотно зменшити подих вітрів і циклонів. Тому на її території переважає м'який та теплий клімат.

Доступність проживання

Туристична інфраструктура для гостей міста представлена комфортабельними умовами проживання з високоякісним обслуговуванням. Номери можна вибрати, враховуючи свої вподобання та бюджет.

Головна перевага готелів, пансіонатів, міні-готелів полягає в тому, що всі вони розташовуються в безпосередній близькості до моря, а на пляжах надаються всі умови для проведення приємного відпочинку. Крім цього, особливою популярністю серед туристів користується приватний сектор, в якому можна винайняти недороге житло.

Пам'ятки та розваги

Що стосується розваг, то Ялта надає масу розважальних програм та екскурсій, які будуть цікаві не тільки дорослим, але й дітям. Аквапарк, дельфінарій і водні атракціони не залишать нікого байдужим. Для охочих ознайомитись з історичними та архітектурними пам'ятками створені різноманітні туристичні маршрути, що проходять через мальовничі місця Ялти.

Серед знаменитих і відвідуваних визначних пам'яток особливе місце займає Лівадійський і Масандрівський палаци, який знаходиться в мальовничому куточку міста, де можна побачити неймовірно красиву паркову архітектуру серед унікальної рослинності.

Відпочинок в Ялті настільки різноманітний і припаде до вподоби кожному туристу. Морське узбережжя з цілющим повітрям, унікальною природою і великою кількістю пам'яток залишать в пам'яті, тільки позитивні враження. І до того ж, крім відпочинку, тут можна суттєво поправити своє здоров'я.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Чому для воріт варто ...
Наступна новина: Чехія заперечує,що ...

КОМЕНТАРІ