Від чого залежить вартість просування сайту?

Від чого залежить вартість просування сайту?

11.08.20 10:31 0 3563

Пошукове просування — це багатосторонній процес з виключно індивідуальним підходом до сайту. Для кожного конкретного web-ресурсу розробляється своя методика та стратегія просування, яка залежить як від цілей компанії, так від ряду інших важливих чинників — починаючи від тематики та відвідуваності ресурсу, і закінчуючи особливостями структури сайту, контентом, рівнем активності конкурентів й ін. Вартість розкрутки сайту в кожному випадку індивідуальна. До речі, розрахувати її можна на сайті https://turboseo.net.ua/cena-seo-prodvigeniya.htm.

Основні моменти, які впливають на вартість просування сайту:

  • Вартість просування сайту, в першу чергу, залежить від масштабів проведеної компанії. У кілька разів дорожче вийде вартість розкрутки сайту в масштабах цілої країни, ніж його регіональне просування. Темою web-реcурса визначається рівень конкурентності середовища. Якщо ресурс входить до групи висококонкурентних тематик, за якими вже здійснюється розкрутка великого числа сайтів, то потрібно бути готовим до серйозних фінансових витрат на просування. Страхування, туризм банки, автомобілі, кондиціонери та пластикові вікна — тематики, в яких вартість розкрутки сайту і вихід на лідируючі позиції в пошукових системах в даний час коштує дуже і дуже дорого, тому набагато вигідніше використовувати ці кошти на контекстну рекламу.
  • Також, при розкручуванні сайту має значення, по яких запитах відбувається просування — від ключових слів безпосередньо залежить вартість просування сайту. Оптимізація сайту під запити різної частоти має свої плюси та мінуси. Низькочастотні запити вимагають більш інтенсивного, а значить більш витратного просування, але потрапляють відразу в ціль — у радіус уваги цільових клієнтів. СЕО-фахівці проводять розрахунки, за якими пропонується оптимальна стратегія просування сайтів. Як правило, недороге просування сайтів здійснюється за середнім, низьким і високочастотним запитам в різних комбінаціях і в залежності від кон'юнктури, що склалася в Інтернет-просторі.
  • Багато залежить від вихідних параметрів сайту — його технічних характеристик, від яких залежить швидкість оптимізації ресурсу. Недороге просування сайтів можливо тільки відносно web-ресурсів, які старше п'яти років і працюють на сучасних програмах управління. Тут важлива висока внутрішня оптимізація сайту. Дорожче обходиться просування молодих сайтів, які не відомі поки пошуковим машинам і будуть просуватися на лідируючі позиції не один місяць.

Висновки

SEO-фахівці здійснюють просування сайтів з будь-якими вихідними характеристиками, відповідно до індивідуальних розрахунків і відпрацьованих методик. Якщо необхідно — здійснюється професійне доопрацювання web-ресурсу за всіма параметрами. Остаточна вартість просування розраховується ними після детального дослідження сайту.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ