У Білорусі третю ніч тривали протести та сутички з міліцією

У Білорусі третю ніч тривали протести та сутички з міліцією

13.08.20 11:07 0 745
У Мінську третю ніч поспіль відбувалися протести та сутички з правоохоронцями. У вівторок знову застосовувалися світлошумові гранати, сльозогінний газ, гумові кулі. Правозахисники повідомляють про побиття журналістів.

У вівторок 11 серпня у Мінську міліція напала на знімальну бригаду Бі-бі-сі, однак журналістів не затримали.

Протестні акції у вівторок відрізнялися від акцій, які відбулися минулого понеділка, кажуть свідки вечірніх подій у Мінську. 10 серпня найбільш численні групи протестуючих збиралися у трьох місцях, в інших місцях – менші групи. У вівторок, 11 серпня, протестуючі пересувалися містом невеликими групами, ховаючись від переслідування міліції у дворах та під'їздах, потім знову збиралася у групи. Міліція застосовувала спецзасоби в районі Кам'яної Гірки. Ближче до півночі протести тривали в Уруччі і в районі Студентського села.

Одна з учасниць протесту з Мінська в ефірі «Настоящего времени» розповіла, що через відсутність інтернету немає ніякої інформації про те, що відбувається в інших частинах міста. ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: ЄС про події в Білорусі після виборів: глибокий перегляд відносин і можливі санкції

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міністр Лінкявічюс: ...

КОМЕНТАРІ