Соратниця Тихановської: її звернення,ймовірно,було записане у ЦВК Білорусі і під тиском

Соратниця Тихановської: її звернення,ймовірно,було записане у ЦВК Білорусі і під тиском

13.08.20 08:36 0 430
Соратниця кандидатки в президенти Білорусі Світлани Тихановської Марія Колесникова на пресконференції в Мінську 11 серпня висловила припущення, що Тихановська записала відеозвернення із закликом до громадян відмовитися від акцій протесту під тиском представників силових структур.

Тихановська в ніч на 11 серпня залишила Білорусь і зараз перебуває в Литві. Вона опублікувала відео, в якому говорить, що зробила складний вибір і виїхала з країни, де йдуть протести проти офіційних підсумків президентських виборів, заради дітей. Пізніше в інтернеті з'явилося ще одне відео з Тихановською, в якому вона зачитує роздрукований текст із закликом до громадян Білорусі утриматися від вуличних акцій протесту.

За словами Марії Колесникової, друге звернення, цілком ймовірно, записано в будівлі Центрвиборчкому Білорусі, де Тихановська була напередодні, і де на неї, ймовірно, чинили тиск представники силових структур. ФОТОГАЛЕРЕЯ: Жорсткий розгін, водомети та гумові кулі: фото другої ночі протестів у Білорусі

Про це повідомляє Радіо Свобода. http://www.radiosvoboda.org

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сільгоспвиробники з ...

КОМЕНТАРІ