Відновлюють роботу філії Тернопільського обласного центру зайнятості

Відновлюють роботу філії Тернопільського обласного центру зайнятості

13.08.20 08:27 0 435
З 12 серпня Тернопільський міськрайонний центр зайнятості, Бережанська, Бучацька та Чортківська районні філії Тернопільського обласного центру зайнятості відновлюють роботу прийому громадян безпосередньо у приміщенні.

Прийом здійснюватиметься обов'язково з дотриманням всіх санітарних та протиепідемічних заходів відповідно до рекомендацій Міністерства охорони здоров'я України.

До приміщень районних філій допускаються працівники та відвідувачі тільки в респіраторі або захисній масці, очікування в приміщеннях райфілій або на вулиці повинно відбуватися з дотримання принципів соціального дистанціонування — 1,5 м.

Нагадуємо, що безробітні, які були зареєстровані під час карантину онлайн(дистанційно) ( за винятком тих, які подавали заяви через портал “Дія” із затвердженням кваліфікованим електронним підписом) повинні при особистому відвідуванні служби зайнятості надати оригінали своїх документів.

Для осіб, які хочуть зареєструватися у службі зайнятості:

За допомогою електронної черги на сайті Тернопільського обласного центру зайнятості Ви можете самостійно, забронювати час для відвідування філїї з метою реєстрації.

Також продовжує роботу портал «Дія», через, який фахівці і надалі будуть опрацьовувати надіслані електронним шляхом документи для реєстрації і надання статусу безробітного, призначення допомоги по безробіттю та пошуку місця праці.

Індивідуальні та групові заходи активної підтримки безробітних організовуватимуться з врахуванням рівня епіднебезпеки поширення коронавірусу.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися за телефонами гарячих ліній Тернопільського обласного центру зайнятості:

(0352) 23-51-95 – для населення

(0352) 23-49-82 – для роботодавців

За інформацією відділу інформаційної роботи Тернопільського обласного центру зайнятості

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ