Перевезення вантажів з Китаю: що потрібно знати?

Перевезення вантажів з Китаю: що потрібно знати?

13.08.20 21:59 0 2568

В наш час Китай відіграє важливу роль не тільки у виробництві сировини, але і її доставці до інших держав. Запорука успішної бізнес-програми — це своєчасна доставка сировини, яка дозволить не зупиняти виробничий процес. Головною умовою є те, що вартість перевезень повинна бути доступною, володіти високою швидкістю і надійним збереженням вантажів. Дуже важливо дотримати всі умови перевезення для того, щоб вантаж не втратив свої товарні якості та не зіпсувався. Далі, ми поговоримо про те, що впливає на вартість доставки вантажів із КНР. Ну а розповість нам про це співробітник компанії «Мітрідат»: www.mitridat.odessa.ua/services/dostavka-iz-kitaya/, яка безпосередньо займається доставкою комерційних вантажів з Китаю в Україну.

Фактори, які формують ціну на доставку товару з Китаю:

  • Першим фактором, який формує ціну при доставці вантажів з Китаю, є відстань і час. Природно, якщо ви захочете, щоб ваше замовлення приїхало в більш стислі терміни, то само собою доведеться доплатити, причому не малу суму.
  • Так само, ціна залежить від характеристик і виду вантажу. Адже будь-який вантаж вимагає якихось певних умов транспортування, тому багато що залежить від виду. При формуванні вантажу, ви спочатку вказуєте, що вам потрібно, а вже відправник сам комплектує ваш вантаж, за всіма правилами та стандартам. Для доставки вантажу, дуже часто використовують стандартні морські контейнери, які кріпляться на палубі та перевозяться морськими шляхами. Так, можна заощадити на доставці й, порівняно, на часі, який на неї піде. Зазвичай, вартість доставки, при таких перевезеннях знижується, тому, як відправник комплектує в одному контейнері безліч замовлень, які надалі розходяться до покупців.
  • При використанні морського транспорту, важливою умовою є вибір контейнера, від цього безпосередньо залежить вартість перевезення. Існують два види контейнерів, які використовуються для перевезення вантажів морськими шляхами: 20 і 40 футові. Чим більше вантаж, тим більше він буде займати місця, тому, якщо перевозиться багато великогабаритних вантажів, раціонально вибрати один 40 футових контейнер, ніж два 20 футових.
  • Умови зберігання так само впливають на вартість перевезення. Наприклад, якщо це тварини або рослинні вантажі, то необхідно дотриматися всіх вимог, завдяки яким ці вантажі не зіпсуються під час перевезення.
  • Дуже важливо, підібрати відповідну програму транспортування. Від вибору такої програми буде залежати вартість перевезення.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Попередня новина: Мультиварка: что нужно ...
Наступна новина: Популярные типы ...

КОМЕНТАРІ