Коркова дошка для оголошень і заміток: що потрібно знати?

Коркова дошка для оголошень і заміток: що потрібно знати?

18.08.20 10:16 0 2820

В наш час, коли існує сучасне презентаційне та мультимедійне обладнання в великому асортименті, багато хто думає, навіщо ж потрібна пробкова дошка в офісі? Таке обладнання для багатьох здається застарілим, але все ж попит на нього не знижується. Інформаційна дошка, як її ще називають, знаходить застосування в різних сферах діяльності людини, таких як офіси різних підприємств, в навчальних закладах, в дитячих садах і навіть вдома.

Коркові дошки надійні, зручні, практичні та прості у використанні. Це класика, перевірена часом і досвідом. Коркова дошка є одним з найпоширеніших елементів при оформленні робочого простору в офісі, тобто інтер'єру приміщення. Її поверхня призначена для кріплення аркушів паперу з різного роду інформацією за допомогою кнопок. До того ж, пробкова дошка не займає простір робочого столу, а інформація, яка розміщується на ній, завжди знаходиться в полі зору і її неможливо буде забути або втратити. До речі, придбати її можна в інтернет-магазині https://www.osvito.com/categories/267-probkovye-doski-dlya-ob-yavleniy/categories.

Що ж таке пробкова дошка?

Це різновид офісної дошки, яка використовується для розміщення оголошень, заміток або будь-якої іншої інформації викладеної на папері. Коркова дошка виробляється з високоякісного матеріалу — натуральної пресованої пробки. Коркове покриття для дощок проводиться з кори певних видів дерев, тому є екологічно чистим. Особливість коркової дошки полягає в тому, що її поверхня має властивість відновлюватися після численних проколів і тиску. Пробка відновлює до 90 % своєї поверхні. Матеріал, з якого виготовляється дошка пружний, міцний та довговічний. За рахунок цього кріпити документи та оголошення за допомогою кнопок на таку дошку можна протягом кількох років без будь-якої шкоди для поверхні.

У нинішній час є безліч виробників пробкових дощок, але в основному вони відрізняються тільки розмірами. Дошки випускаються маленьких, середніх і великих розмірів. По периметру пробкова дошка, обрамлена алюмінієвим профілем і закругленими куточками з високоякісної пластмаси. Коркова дошка кріпиться на стіну в 4-х точках у вертикальному або горизонтальному положенні, при цьому розмітка стіни не потрібна. Найчастіше вона поставляється з монтажним комплектом. Різновидом коркової дошки є текстильна дошка. У цьому випадку на коркову дошку клеїться текстильний матеріал, який має назву фетр.

Застосування коркової дошки

Область застосування коркової дошки досить обширна — це:

  • кінотеатри;
  • театри;
  • навчальні заклади;
  • музеї;
  • підприємства;
  • магазини й т. д.

Іншими словами інформаційні дошки застосовуються скрізь, де необхідно прикріпити інформацію на папері. Призначення коркової дошки — кріплення заміток, оголошень, новин та іншої інформації на папері за допомогою канцелярських кнопок.

У приміщенні пробкова дошка не займає багато місця і виглядає вельми акуратно та естетично. Коркова дошка надійна, практична і довговічна, має невелику вагу, тому легко монтується на стіну і при необхідності переноситься однією людиною. Коркова дошка є незамінною річчю для офісу. На ній зручно кріпити накази, оголошення, плани, графіки, афіші або будь-яку іншу інформацію, яка призначена для загального огляду.

Також вона застовується і в навчальних закладах. У шкільних вестибюлях пробкові стенди використовуються для кріплення на них розкладу уроків, розпоряджень директора, плану навчальних заходів. Вони стильно виглядають на стіні, звертаючи на себе увагу перехожих.

Також коркову дошку зручно використовувати та при проведенні нарад, презентацій і лекцій. Для дому вона не менш зручна. Її можна використовувати для господарських або робочих позначок, нагадувань, а якщо в будинку є школярі, то можна прикріпити розклад уроків і т. п.

Разом з тим пробкова дошка має ще одну перевагу — це її доступна ціна. Вартість такої дошки залежить від її розміру, але в будь-якому випадку вона значно дешевша маркерної аналогічного розміру.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 127)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ