7 років за ґратами: суд виніс вирок водію,через якого загинули двоє велосипедистів

7 років за ґратами: суд виніс вирок водію,через якого загинули двоє велосипедистів

18.08.20 11:21 0 450
Закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні за обвинуваченням 38-річного жителя м. Сарни у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, які спричинили загибель кількох осіб).

В суді прокурором доведено, що житель м. Сарни, 08.01.2020, керуючи в стані алкогольного сп'яніння легковим автомобілем «ВАЗ», рухаючись по вулиці Соборній у м. Сарни, проявив неуважність до дорожньої обстановки та допустив наїзд на двох велосипедистів, які їхали попереду у попутному напрямку. Один з потерпілих загинув на місці події, а інший помер у лікарні за кілька тижнів.

Вироком Сарненського районного суду від 11.08.2020 чоловіка визнано винним у вчиненні вказаного злочину та засуджено до 7 років ув'язнення з позбавленням права керування транспортним засобом на 3 роки.

До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме під вартою.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Члени ЄС планують ...
Наступна новина: На Тернопільщині 213 осіб,у ...

КОМЕНТАРІ