Тернопільські легкоатлети вдало виступили на чемпіонаті України серед юніорів у Луцьку

Тернопільські легкоатлети вдало виступили на чемпіонаті України серед юніорів у Луцьку

19.08.20 08:52 0 726
Після п'ятимісячної перерви, пов'язаної з коронавірусним карантином, нарешті відновилися національні легкоатлетичні змагання. Першими в бій вступили юніори, які 12-13 серпня в Луцьку, на стадіоні «Авангард», розіграли нагороди чемпіонату України в своїй віковій групі.

"Всі очікували, що рівень результатів буде не дуже високий, оскільки через карантинні заходи підготовка спортсменів була досить зібганою, – розповідає старший тренер збірної України з резерву Андрій Каратєєв. – Але приємно констатувати, що наші очікування не справдилися. В низці видів були показані досить високі результати". Вдало виступили і легкоатлети нашої області. Зокрема, на їхньому рахунку одна золота та одна бронзова медалі.

Як повідомляє Федерація легкої атлетики Тернопільської області, в бігу на 3000 м з перешкодами з результатом 9.35,6 сек перемогу здобув вихованець обласної ДЮСШ та ШВСМ Віктор Гнатів (тренери Богдан та Оксана Дуди).

Бронзову нагороду в штовханні ядра (14.89 м) виборов Ігор Висоцький (ОДЮСШ з літніх видів спорту, ШВСМ, тренери Іван Панасюк, Микола Головацький), а в метанні диску спортсмен став шостим.

Ще три шостих місця зайняли легкоатлети обласної ДЮСШ: Денис Загалюк у стрибках в висоту; Данило Буженін у бігу на 100 м та Андрій Жук у штовханні ядра.

Також треба відзначити і наших наймолодших учасників, які, змагаючись зі старшими атлетами, посіли високі місця: Максим Пупко в потрійному стрибку став четвертим, а Тетяна Когут в бігу на 1500 м та Дарина Мостова в штовханні ядра були сьомими.

Готували спортсменів до змагань тренери Михайло Васірук, Леонід Дахновський, Галина Шмуляєва, Наталя Гавронська, Володимир Дуда.

На фото: чемпіон України серед юніорів Гнатів Віктор зі своїм тренером.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ